Seferovic'i transfer eden Galatasaray, Marko Arnautovic için harekete geçti

20.07.2022 - 09:05 | Son Güncellenme: 20.07.2022 - 09:16

Diagne ve Mohamed ile yollarını ayırıp Seferovic’i İstanbul’a getiren Galatasaray, Avusturyalı golcü Marko Arnautovic’in menajeriyle Avusturya kampında buluştu.

Seferovic'i transfer eden Galatasaray, Marko Arnautovic için harekete geçti

Transferde sonradan açılan ve üst üste önemli oyuncuları renklerine bağlayan Galatasaray dün de çok önemli bir hamle yaptı. Diagne'nin ardından Mohamed ile de yollarını ayıran sarı kırmızılılar, yeni golcüsü Seferovic'i ise İstanbul'a getirdi. 

Yeni hedef Marko Arnautovic

Sabah'ın haberine göre Gomis ve Seferovic'in yanına bir santrfor daha takviye etmeyi isteyen Galatasaray yönetimi, hedefine Avusturyalı yıldız Marko Arnautovic'i koydu.

Menajeri ile görüşme yapıldı

Avusturya kampında Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur ile futbol direktörü Cenk Ergün, 33 yaşındaki oyuncunun menajerliğini yapan abisi Danijel Arnautovic ile bir araya geldi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın yeni golcüsü şaşırttı: Ay-Yıldız dövme ve Tuğçe...
Habere Git

4.3 milyon Euro maaş talep etti

Zirvede, Türkiye'de oynamak isteyen oyuncunun mali şartları konuşuldu. Bologna ile 2 yıl daha sözleşmesi olan tecrübeli ismin, yıllık 4.3 milyon euroluk maaş beklentisi olduğu ancak sarı kırmızılıların bu rakamı yüksek bulduğu öğrenildi. Dünkü toplantıda transfer için somut bir adım atılmasa da tarafların tekrar bir araya gelme kararı aldığı kaydedildi.

Fantastik bir adam 

2009'da kiralık olarak Inter'de oynarken ünlü teknik adam Jose Mourinho, Arnautovic için "Fantastik bir adam" yakıştırması yapmıştı.

Marko Arnautovic'in geçen sezonki performansı

Geçtiğimiz sezon başında Çin ekibi Shanghai Port'tan 3 milyon Euro'ya Bologna'y transfer olan 33 yaşındaki golcü yeni takımıyla 34 maçta sahaya çıkarken 15 kez fileleri havalandırdı. Marko 1 de gol paso verdi.

 

102 kez giydiği Avusturya Milli Takımı formasıyla da 102 maça çıkan tecrübeli golcü bu maçlarda 33 gol ve 25 asistlik performans sergiledi. Marko Arnautovic'in güncel piyasa değeri ise 6 milyon Euro...

Senin için hazırladığımız haberler