G.Saray, Haji Wright İçin Antalyaspor'a 4 milyon Euro Ve 3 Oyuncu Teklif Etti

İsa Kethüda
10.01.2023 - 08:38 | Son Güncellenme: 10.01.2023 - 08:53

Transfer haberleri... Galatasaray, Antalyaspor forması giyen Haji Wright ve Güray Vural için Akdeniz ekibine 4 milyon Euro ve 3 oyuncu teklif etti...

G.Saray, Haji Wright İçin Antalyaspor'a 4 milyon Euro Ve 3 Oyuncu Teklif Etti

Ezeli rakibi Fenerbahçe'yi Kadıköy'de rahat bir oyunla 3-0 mağlup ederek ligdeki üst üste 7. galibiyetini alan ve liderliğini sürdüren Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Aanholt iyice gözden düştü

Fanatik'te yer alan habere göre; Okan Buruk'un performansından memnun olmadığı ancak alternatifi olmadığı için sol bekte oynatmak zorunda kaldığı Patrick van Aanholt iyice gözden düştü.

Kazımcan ile Emre'nin yokluğunda mecburen 1. tercih olan 32 yaşındaki oyuncunun devre arasında teklif gelmesi halinde, gönderilmesi düşünülüyor. Sol bek mevkiisinde Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir'in sakatlığı Hollandalı oyuncuya gün doğmasını sağlasa da Galatasaray bu pozisyon için arayışlarına devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'in golcüsünden 9 milyon'a ret! Rota İtalya…
Habere Git

Galatasaray, Haji Wright'a kanca attı

Fanatik'te yer alan habere göre; Portekiz Ligi ekiplerinden Benfica'dan kiralanan Haris Seferovic'in performansından memnun kalmayan Sarı Kırmızılılar, Antalyaspor'dan Haji Wright'a kanca attı.

Güray Vural da listede

Kazımcan ve Emre Taşdemir'in sakatlığında yeniden sol bekte görev alan Van Aanholt ile yolları ayırmayı planlayan ve sol bek arayışına giren Galatasaray, Güray Vural'ı da listesine dahil etti.

4 milyon Euro + 3 oyuncu

ABD'li golcü için Akdeniz ekibine 4 milyon Euro bonservis bedeli öneren saır-kırmızılı yönetim, Antalyaspor'un takasta istediği isimleri de kabul etti. Haris Seferovic, Yunus Akgün ve Mathias Ross'un sezon sonuna kiralanmasına 'tamam' diyen Sarı Kırmızılılar, pakete sol bek Güray Vural'ı da eklemek istiyor. Kırmızı Beyazlılar, 6 milyon Euro bonservis talep ederken iki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor. Transferle ilgili kısa süre içerisinde sıcak bir gelişmenin yaşanması bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Abdullah Avcı'dan istifa sinyali
Habere Git

Yunus Akgün sürprizi

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da harikalar yaratan Yunus Akgün, sezona iyi başlasa da devamını getiremedi. Formasını Rashica'ya kaptıran Yunus, Okan Buruk'un hamle oyuncusu olurken Wright transferinde ısrarcı olan Cim Bom'un milli oyuncunun kısa süreliğine ayrılmasına onay verdiği öğrenildi.

Öte yandan, Antalyaspor formasıyla çıktığı 52 maçta 26 gol, 3 asistle oynayan ABD'li golcü Haji Wright'ın güncel piyasa değeri 3.4 milyon Euro. Başarılı oyuncunun sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

34 yaşındaki tecrübeli sol bek oyuncu Güray Vural ise bu sezon kırmızı-beyazlı ekiple çıktığı 14 maçta 2 gol ve 1 asist ile oynadı. Güray'ın sözleşmesi 2024 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Fenerbahçe girdaptan nasıl çıkar? Reçeteyi yazdı
Habere Git

Lokomotiv Moskova'nın teklifini kabul etmedi

Bilindiği üzere, Haji Wright için Rus kulübü Lokomotiv Moskova, Antalyaspor'a 9 milyon Euro'luk bir teklif yaptı ve kırmızı-beyazlı yönetim bu teklife olumlu yaklaştı ancak ABD'li oyuncu Rusya'da oynamak istemediği için bu teklifi reddetti.

İtalya’dan 3 kulüp Antalyaspor'la temasa geçti

Lokomotiv Moskova’nın yanı sıra Premier Lig’den Crystal Palace’ın da gündemine gelen Haji Wright için İtalya’dan 3 kulüp de Kırmızı-Beyazlılarla temasa geçti. Atalanta’nın ardından Cremonese ve Torino’nun da devreye girdiği Haji Wright’ın İtalya’da oynamak istediği ve bu takımlardan birisine gitme olasılığının yüksek olduğu ifade edildi.

İngiltere’den Brentford iddiası geldi

İtalya’ya gitmeye hazırlanan Haji Wright için İngiltere’den de dikkat çekecek bir iddia ortaya atıldı. Premier Lig’de Crystal Palace’ın gündeme aldığı Haji Wright’ı Brentford’un da listeye yazdığı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
ÖZEL | F.Bahçe yönetiminden Altay Bayındır'a taviz yok! Sözleşmesi...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler