Galatasaray, Mauro Icardi İçin PSG'ye Teklif Yapacak | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
11.01.2023 - 08:22 | Son Güncellenme: 11.01.2023 - 08:35

Transfer haberleri... Süper Lig ekibi Galatasaray, Fransız kulübü PSG'den sezon sonuna kadar kiraladığı Mauro Icardi'yi 1 yıl daha takımda tutmak istiyor.

Galatasaray, Mauro Icardi İçin PSG'ye Teklif Yapacak | Transfer Haberleri

Sakatlığı nedeniyle İstanbulspor, Sivasspor ve Ankaragücü maçlarını kaçıran Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, Fenerbahçe derbisiyle sahalara geri döndü ve karşılaşmayı 1 gol ve 1 asist ile tamamladı.

Aslan, Icardi'yi 1 yıl daha kadrosunda tutmak istiyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Cim Bom Icardi'yi 1 yıl daha kadrosunda tutmak istiyor. Sezon başında PSG'den kiralanan ve transferin son gününde Galatasaray'a imza atan Mauro Icardi, fiziksel olarak toparlandıktan sonra giderek performansını yükseltti ve Dünya Kupası arasına kadar 6 lig maçında 4 gol attı. 

Fenerbahçe maçına damga vurdu

Arada sakatlanan, ülkesine gidip gelen, eşiyle sorunlar yaşayan 29 yaşındaki santrfor, beklendiği gibi bir Fenerbahçe derbisiyle sahalara döndü ve 15 dakikada 1 asist 1 de nefis gole imza atarak lige yine damgasını vurdu.

İlgini Çekebilir
Trabzonspor'da ayrılık! Bir futbolcunun sözleşmesi feshedildi
Habere Git

Böylece Beşiktaş, Başakşehir ve Fenerbahçe gibi şampiyonluk yolundaki rakiplere karşı hiç boşu olmayan Icardi'nin kalıcı transferi tekrar gündeme geldi.

PSG'nin beklentisi 30 milyon Euro

Galatasaray'da yakaladığı çıkışın ardından eski kulübü Inter ile Atletico Madrid'in dikkatini çekmeyi başaran Icardi için PSG'nin 30 milyon Euro gibi bir beklenti içinde olduğu ortaya çıkınca Aslan geri adım atmıştı. 

Icardi teklife olumlu yanıt verdi

Ancak deneyimli yıldız Galatasaray'ı ve İstanbul'u çok sevince, kulübün "Burada devam et" teklifine de olumlu yanıt verdi. 

İlgini Çekebilir
Çebi ibrayı aldı, yönetim 15 kişiye çıktı
Habere Git

1 sezon daha kiralanması için teklif yapılacak

Şimdi Sarı-Kırmızılılar'ın PSG'yi ikna etmesi gerekiyor. Bunun için de Arjantinli santrforun 1 sezon daha kiralanması konusunda Fransızlar'a yeni bir teklif yapılacak.

Maaşına yüzde 50 zam

Galatasaray'ın bu kez kesenin ağzını açarak, Icardi'nin maaşının en az yüzde 50'sini karşılamayı taahhüt etmesi, iyi bir kiralama ücreti ödemesi, ancak sonunda sözleşmeye bir de satın alma opsiyonu koydurması bekleniyor. 

Görüşmelerin ara transfer dönemi boyunca devam edeceği belirtildi. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek de Icardi'yi kadroda tutmak istediklerini ve sezon sonuna kadar zamanları olduğunu ifade etmişti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den transfer açıklaması! Görüşmeler başladı
Habere Git

Bilindiği üzere Sarı-kırmızılı takım, Arjantinli yıldıza bu sezon için 750 bin Euro vereceğini açıklamıştı. Icardi, forma giydiği 7 maçta 5 gol ve 4 asist kaydetti.

Galatasaray'ın rakibi Hatayspor

39 puanla ligde ilk sırada yer alan Galatasaray, Süper Lig'in 19. haftasında 13 Ocak Cuma günü saat 20.00'de Hatayspor ile sahasında karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler