Galatasaray Haris Seferovic ve Juan Mata İle İlgili Kararını Verdi | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
09.10.2022 - 11:34 | Son Güncellenme: 09.10.2022 - 12:50

Transfer haberleri...Süper Lig takımlarından Galatasaray sezon başında kadrosuna kattığı Haris Seferovic ve Juan Mata için kararını verdi. İşte detaylar.

Galatasaray Haris Seferovic ve Juan Mata İle İlgili Kararını Verdi | Transfer Haberleri

Victor Nelsson ve Sacha Boey ile zamlı kontrat yapan, Yunus Akgün ve Kerem Aktürkoğlu ile görüşme halinde olan Galatasaray, satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattığı İsviçreli futbolcu Haris Seferovic ve ikinci yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllığına anlaşmaya vardığı Juan Mata ile ilgili kararını netleştirdi. İşte detaylar.

Okan Buruk'tan Juan Mata ve Seferovic raporu

Fanatik'te yer alan habere göre; Sarı Kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un verdiği rapor doğrultusunda, tecrübeli futbolcularla da erkenden masaya oturuyor. Bunlardan biri, Benfica'dan satın alma opsiyonuyla kiralanan, ancak şu ana kadar skor üretemeyen Haris Seferovic. Basınla yaptığı son görüşmede, İsviçreli santrfordan övgüyle bahseden Buruk, satın alma opsiyonunun maç oynama şartını beklemeden kullanılması talebinde bulundu.

Geleceği belli olsun

Ligde henüz golü olmayan Seferovic'e yeterince top gelmediğini söyleyen Okan Buruk, buna göre bir çalışma yaptıklarını ifade etti.

2 milyon Euro'luk opsiyon maddesinin kullanılması halinde, Galatasaray tecrübeli golcünün bonservisini alabilecek. Okan hocanın, Seferovic'e önümüzdeki günlerde daha fazla süre vermeyi planladığı öğrenildi. Galatasaray Yönetimi ise Benfica ile masaya oturup, 2 milyon Euro'dan daha düşük bir bedelle transferi gerçekleştirmenin formülünü aramaya başladı. Okan hocanın, kulüpteki geleceğinin garanti altına alınmasını istediği tek oyuncu Seferovic değil.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk istedi, yönetim harekete geçti! Transfer...
Habere Git

Gençlere destek veriyor

Transferin son gününde Galatasaray'la 1 yıllık mukavele imzalayan Juan Mata da Okan Buruk'un planları arasında kritik bir öneme sahip. 

34 yaşındaki İspanyol yıldızın, Florya'daki idmanlarda genç oyunculara örnek olması, onlara sürekli destek vermesi ve çalışma disiplini, Buruk'u çok memnun etti.

Hızlı bir şekilde fiziksel eksiğini kapatan 34 yaşındaki yaşındaki Mata, ligde en kısa sürede ilk 11'de forma giymeye hazırlanıyor.

İlgini Çekebilir
Yarış sürerken kural değişti! Çılgın Max'in kafa karıştıran şampiyonluğu
Habere Git

Mata ile masaya oturulması bekleniyor

Okan hocaya göre Mata, 1 yıllık opsiyon maddesinin kullanılması halinde takıma daha da fayda sağlayabilir. Galatasaray Yönetimi'nin önümüzdeki günlerde tecrübeli futbolcuyla da masaya oturması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler