Uğur Çiftçi İle Anlaşamayan G.Saray, Aziz Behich'e Yöneldi | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
18.01.2023 - 16:57 | Son Güncellenme: 18.01.2023 - 17:08

Sivasspor'dan Uğur Çiftçi ile görüşen ancak henüz anlaşmaya varamayan Galatasaray, rotasını tekrar Dundee United forması giyen Aziz Behich'e çevirdi...

Uğur Çiftçi İle Anlaşamayan G.Saray, Aziz Behich'e Yöneldi | Transfer Haberleri

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Üst üste oynadığı son 11 maçını kazanan Galatasaray, sol bek transferine hız verdi. Sarı-kırmızılı takım, Demir Grup Sivasspor'da forma giyen Uğur Çiftçi ile görüşme halindeydi ancak henüz anlaşma sağlanamadı.

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, geçtiğimiz günlerde Ajansspor'a Uğur Çiftçi'nin Galatasaray'a transferi hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

"Uğur Çiftçi'nin transferi için Galatasaray ile anlaştık"

Uğur Çiftçi'nin transferi için Galatasaray ile anlaştıklarını söyleyen Çalımbay, "Uğur Çiftçi'nin transferi için %90 Galatasaray ile anlaştık. Uğur da gitmek istiyor, biz de uygun şartlarda müsaade ettik. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş transferi resmen duyurdu: "Aboubakar ile anlaştık"
Habere Git

"Galatasaray'dan Emre Taşdemir de gelecek"

Galatasaray'dan Emre Taşdemir de gelecek. Yusuf Demir için konuştuk ancak net bir durum yok. Santrfor transfer edeceğiz" dedi. 

Galatasaray tekrar Aziz Behich'e yöneldi

Uğur Çiftçi ile henüz anlaşmaya varamayan Galatasaray, rotasını tekrar Dundee United forması giyen Aziz Behich'e çevirdi.

Galatasaray, Aziz Behich'le görüşecek

Daily Record sitesinde yer alan habere göre; sarı-kırmızılı takımın, 32 yaşındaki oyuncunun kulübüyle yeniden görüşmelere başlayacağı ve uygun bir teklif yapması gerekeceği belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, aradığı forveti buldu! İmzalar atıldı...
Habere Git

Bu sezonki performansı

Kulübüyle olan sözleşmesi 31 Mayıs 2024 yılına kadar devam eden sol bek oyuncu, bu sezon forma giydiği 20 maçta 2 gol ve 3 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Avustralyalı oyuncu daha önce Melbourne Heart, Hume City, Bursaspor, PSV, Başakşehir, Kayserispor ve Giresunspor gibi takımların da formalarını giydi.

Senin için hazırladığımız haberler