Galatasaray'ın Alexis Sanchez'e Yaptığı Transfer Teklifi Ortaya Çıktı

İsa Kethüda
20.02.2023 - 10:03 | Son Güncellenme: 20.02.2023 - 10:37

Galatasaray haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın, Marsilya'da forma giyen Alexis Sanchez'e yaptığı transfer teklifi ortaya çıktı. Detaylar.

Galatasaray'ın Alexis Sanchez'e Yaptığı Transfer Teklifi Ortaya Çıktı

Fransa Ligi ekiplerinden Marsilya Sportif Direktörü Javier Ribalta, Galatasaray'ın sezon başında gündemine gelen Alexis Sanchez'e yaptığı transfer teklifinin detaylarını açıkladı.

Skorer'in derlediği habere göre; Telefoot'un sorularını cevaplayan Javier Ribalta, Alexis Sanchez'in kendilerini tercih etme sebebinin maddiyat olmadığını belirtti.

Alexis Sanchez, Galatasaray'ı değil Marsilya'yı seçti

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Alexis Sanchez tercihini Fransa'dan yana kullandı. Tecrübeli oyuncu, Marsilya ile sözleşme imzaladı. Alexis Sanchez bu sezon Marsilya'da 28 maçta forma şansı buldu. 34 yaşındaki santrfor bu müsabakalarda 13 gol ve 1 asist üretti. Alexis Sanchez'in güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin Euro.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Rus futbolcudan vazgeçmiyor!
Habere Git

Cobreloa altyapısında yetişen Şilili oyuncu daha sonra; Udinese, Colo Colo, River Plate, Barcelona, Arsenal, Manchester United, Inter ve Manchester United formaları giydi. 34 yaşındaki oyuncu, Şili Milli Takımı'nda 152 maça çıktı ve 50 kez rakip fileleri havalandırdı.

Aslan, Sanchez'e yıllık 4 milyon Euro teklif etti

Telefoot'a konuşan Javier Ribalta, Galatasaray'ın Alexis Sanchez'e sunduğu sözleşme şartlarını anlattı. Javier Ribalta, Galatasaray'ın tecrübeli futbolcuya yıllık 4 milyon euroluk cazip bir teklif sunduğunu belirtti.

Marsilya'nın sportif direktörü Javier Ribalta, Igor Tudor'un teknik direktörlük görevine getirilmesine dair açıklamalarda bulundu. Sportif direktör Javier Ribalta, Igor Tudor tercihine dair şu ifadeleri kullandı:

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Atiba ve sol bek kararı!
Habere Git

"Doğru seçim yaptığımızdan emindik"

"Doğru seçim yaptığımızdan emindik, ona inandığımız için onu desteklememiz doğaldı. Onu iyi tanıyoruz ve iyi sonuçlar gelmesinin biraz zaman alacağını biliyorduk. Bu kulübün hikayesini ve nasıl olduğunu anlıyoruz. Marsilya; büyük ve talepkar bir kulüp. Bu yüzden Şampiyonlar Ligi'ne katılmak çok önemli. İtalya'daki geçmiş deneyimlerimizden öğrendiklerimizi Marsilya'da uygulamaya çalışıyoruz. Deneyimli oyuncular ile genç adaylar arasında bir karışım olması çok önemli."

Senin için hazırladığımız haberler