Galatasaray'ın Fabio Borini İçin Fatih Karagümrük'e Yaptığı Transfer Teklifi Belli Oldu

İsa Kethüda
31.01.2023 - 14:03 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 14:08

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Galatasaray'ın, yıldız oyuncu Fabio Borini için Fatih Karagümrük'e yaptığı teklif belli oldu. İşte detaylar.

Galatasaray'ın Fabio Borini İçin Fatih Karagümrük'e Yaptığı Transfer Teklifi Belli Oldu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden VavaCars forması giyen ve bu sezon müthiş bir performans ortaya koyarak birçok takımın transfer listesine giren Fabio Borini için Galatasaray'ın yaptığı teklifte ortaya çıktı.

Galatasaray, Borini'ye resmen talip oldu

Skorer'de yer alan habere göre; lider Galatasaray, Fatih Karagümrük’ün İtalyan yıldızı Fabio Borini’ye resmen talip oldu. 

Fenerbahçe ve Beşiktaş da listesindeydi

Sassuolo’dan milli oyuncu Kaan Ayhan’ı renklerine bağlayan sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın gündeminde olan 31 yaşındaki deneyimli hücum oyuncusu için devreye girdi.

İlgini Çekebilir
Paşa işi imzadan döndü! İşte Seferovic'in yeni adresi...
Habere Git

Okan Buruk istedi

Borini için Karagümrük ile temasa geçen sarı-kırmızılı takım transferde büyük aşama kaydetti. Seferovic’le yollarını ayırmaya hazırlanan Aslan’da, Teknik Direktör Okan Buruk farklı pozisyonlarda oynama özelliği nedeniyle yönetimden Borini’nin alınmasını istedi.

Galatasaray'ın Borini teklifi

İki sene önce 1 milyon Euro karşılığında Karagümrük’e transfer olan ve kontratının bitmesine 6 ay kalan İtalyan forvet için Galatasaray'ın 1 milyon Euro bonservis bedeli teklif ettiği öğrenildi.

Sıcak bakıyor

Karagümrük formasıyla bu sezon 19 resmi maçta 13 gol, 7 asiste imza atan tecrübeli futbolcunun da Galatasaray’da oynama fikrine sıcak baktığı bildirildi. Kulüpler arasındaki pazarlığın kısa süre içinde anlaşmayla sonuçlanması ve Fabio Borini’nin Galatasaray forması giymesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a 63 milyon Euro'luk golcü!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler