Aslan'ın hedefindeki sol bekin maaşı tuzlu!

28.03.2021 - 10:59 | Son Güncellenme: 28.03.2021 - 11:04

Galatasaray haberleri… Saracchi'ye yeni sezon için teklif götürmeyen Galatasaray'ın hedefinde Hollandalı sol bek Patrick van Aanholt var. Ama tecrübeli oyuncunun yıllık ücreti hedefteki yeni maaş skalasını aşıyor. İşte detaylar…

Aslan'ın hedefindeki sol bekin maaşı tuzlu!

BURHAN CAN TERZİ-AJANSSPOR

Galatasaray şampiyonluk hedefiyle çalışmalarını sürdürürken bir yandan da gelecek sezonun planlarını yapıyor. Geçen sezonun devre arasında Leipzig'den kiralanan ama sık sakatlanması sebebiyle uzun vadede kadroda düşünülmeyen Marcelo Saracchi ile yola devam edilmeyecek. 

Haftada 60 bin Euro kazanıyor

Sarı-kırmızılıların sol bek için hedefinde Crystal Palace ile sözleşmesi sona erecek Patrick van Aanholt var. 2017'de 10.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Premier Lig ekibine transfer olan 1990 doğumlu futbolcu, haftalık 60 bin Euro kazanıyor. 

Cimbom’da hedef bütçeyi düşürmek

Seneliği 2.4 milyon Euro'ya gelen tecrübeli sol bekin maaşı el yakıyor. Maaş bütçesini düşürmek isteyen sarı-kırmızılılar Muslera'nın yeni sözleşmesinde de yaklaşık 1 milyon Euro indirime gidip 2.5 milyon Euro'luk anlaşma yapmıştı. 

Tavan Muslera’nın maaşı

Maaş baremini Muslera üzerinden belirleyen sarı-kırmızılılar sol bek konusunda da 2 milyon Euro'nun üzerine çıkmak istemiyor. Geçen sezon PSV Eindhoven'ın istediği Hollandalı futbolcuyla Ajax'ın da teklif verebileceği belirtiliyor.

Aynı zamanda Hollanda Milli Takımı'nın da formasınıj giyen Patrick van Aaanholt, 4-2 kaybettikleri Türkiye maçında İstanbul'a gelmiş ve mücadelenin son 8 dakikasında süre almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler