Memphis Depay'dan Transfer Açıklaması

İsa Kethüda
21.11.2022 - 23:07 | Son Güncellenme: 21.11.2022 - 23:16

İsmi transfer gündeminde Galatasaray ile anılan Memphis Depay, Dünya Kupası'nda Senegal'i yendikleri karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Detaylar.

Memphis Depay'dan Transfer Açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası A Grubu’nda yer alan Senegal ile Hollanda ilk hafta maçında karşı karşıya geldi. Hollanda son anlarda bulduğu gollerle sahadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı ve turnuvaya 3 puanla başladı.

"Yeniden futbol oynamak inanılmaz"

Hollanda'da forma giyen Memphis Depay, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Başarılı oyuncu, "Zihinsel olarak kolay olmadı ama buraya ulaşmak için çok çalıştım ve yarım saat oynayabildim. Bu benim için bir adımdı Yeniden futbol oynamak inanılmaz. İyi oynamazsanız ve Afrika şampiyonuna karşı 2-0 kazanırsanız mutlu olamazsınız, ancak kendimizi geliştirmemiz gerekiyor. Şimdi mutluyuz ama yarından itibaren Ekvador maçını düşünmemiz gerekiyor" dedi.

Transfer açıklaması

Barcelona'daki geleceğiyle ilgili açıklamalarına devam eden Hollandalı oyuncu, "Dünya Kupası'ndan sonra ne olur bilmiyorum. Sakatlık benim için çok zordu ama şimdi iyileştim ve Dünya Kupası'nın tadını çıkarmak istiyorum. Bir şeyleri başarabilmek için iyi bir ekibe sahibiz. Geçmişi düşünmek istemiyorum. Şu an Dünya Kupası'na odaklandım. Dünya Kupası'ndan sonra ne olur bilmiyorum" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Depay, Galatasaray'a geliyor mu?
Habere Git

İsmi Galatasaray ile anılıyor

Bilindiği üzere, 28 yaşındaki oyuncunun ismi uzun süredir Süper Lig ekibi Galatasaray ile anılıyordu.

Bu sezonki performansı

LaLiga ekiplerinden Barcelona forması giyen ve sözleşmesi 2023 yılına kadar devam eden 28 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon 3 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler