Aslan'ın "Yeni Hagi"si olmaya hazır

08.07.2021 - 14:43 | Son Güncellenme: 08.07.2021 - 14:49

Transfer haberleri... Galatasaray'ın hedefindeki Rumen 10 numara, Türkiye ile temaslarını sıklaştırdı. Hem Nicolae Stanciu'nun hem de Florya tarafının referansları kuvvetli. İşte detaylar...

Aslan'ın "Yeni Hagi"si olmaya hazır

AJANSSPOR - HABER

 

Şampiyonlar Ligi ön eleme turu yaklaşırken öncelikle bek ve orta saha transferlerini çözüme kavuşturmaya çalışan Galatasaray, bir yandan da kanat ve 10 numara arayışlarını sürdürüyor.

Semih Kaya ve Tetteh'in eski arkadaşı

Şu ana kadar net şekilde Barış Alper Yılmaz ile anlaşan Cimbom; Gedson Fernandes konusunda da bir hayli aşama kaydetti. Galatasaray'ın 10 numara hedefleri arasında iki Rumen futbolcu bulunurken Olimpiu Morutan maliyeti sebebiyle zor hedef oldu ve ibre daha çok Nicolae Stanciu'ya döndü.

 

Slavia Prag'da forma giyen 28 yaşındaki futbolcu da Türkiye'de oynamaya ve Galatasaray'ın yeni Hagi'si olmaya çok istekli. Galatasaray cephesi Hagi, Popescu gibi eski yıldızlarından da bu transfer konusunda olumlu referans alırken, Stanciu'nun da ligimizde forma giyen Semih Kaya, Tetteh gibi eski takım arkadaşları ve yine Türkiye'de görev yapan birçok vatandaşı bulunuyor.

16 gol attı

Kariyerinde Vaslui, Steaua Bükreş, Anderlecth, Sparta Prag, Al Ahli gibi takımlarda forma giyen 10 numara takımlarına aldığı süre, verdiği katkı ve sürekliliğiyle dikkat çekiyor. Tecrübeli futbolcu geçen sezon Slavia Prag'a 16 gollük katkı verdi.

Senin için hazırladığımız haberler