Galatasaray-Trabzonspor Maçı Golle Başladı! Maxi Gomez'den 12. Saniyede Gol

Akın Ungan
05.02.2023 - 19:07 | Son Güncellenme: 05.02.2023 - 19:20

Son dakika | Süper Lig'de Galatasaray - Trabzonspor maçı golle başladı. Maxi Gomez, 12. saniyede Bordo-Mavililer'i 1-0 öne geçirdi. İşte tüm detaylar.

Galatasaray-Trabzonspor Maçı Golle Başladı! Maxi Gomez'den 12. Saniyede Gol

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Dev maç hızlı başladı. Trabzonspor, mücadeleye golle başladı.

12. saniyede gol geldi

İlk düdüğün üzerinden henüz 12 saniye geçmişken Trabzonspor, Maxi Gomez ile gol buldu. Santra sonrası Muslera kendisine kadar gelen topu ceza yayı gerisindeki Torreira'yı gönderdi. Uruguaylı futbolcunun yeniden kalecisine göndermek istediği topu Abdülkadir Ömür araya girip, hemen yanındaki Maxi Gomez'e kazandırdı. Gomez ise topu boş filelere yuvarladı.

Gomez tarihe geçti

Maxi Gomez, Galatasaray'a attığı bu gol ile Trabzonspor tarihine geçti. Urugaylu santrfor, Bordo-Mavililer'in Süper Lig'de Galatasaray filelerine gönderdiği en erken golüne imza attı.

Süper Lig'de tarihin en erken golü Muhammed'te

Maxi Gomez'in 12. saniyede attığı golün ardından Süper Lig tarihinde atılmış en hızlı gol merak edildi. Lig tarihinde kaydedilen en erken gol, 9. saniyede geldi. Gaziantep'in yıldız santrforu Muhammed Demir, henüz 9. saniyede Medipol Başakşehir filelerini havalandırmayı başardı. Mücadele 1-0 sona erdi.

Senin için hazırladığımız haberler