Aslantepe'de Marcao pazarlığı! Cenk Ergün, Sevilla yetkilisi ile masada

06.07.2022 - 12:00 | Son Güncellenme: 06.07.2022 - 15:12

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, Brezilyalı stoper Marcao'nun transferi için Sevilla kulübünün yetkilisi ile Aslantepe'de pazarlığa oturdu. İşte detaylar...

Aslantepe'de Marcao pazarlığı! Cenk Ergün, Sevilla yetkilisi ile masada

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'ın yıldız stoperi Marcao yuvadan uçmak üzere. Sarı kırmızılı kulübün Kerem Aktürkoğlu'ndan sonra piyasa değeri en yüksek oyuncusu olan Brezilyalı savunmacı için Futbol direktörü Cenk Ergün Nef Stadı'nda İspanyol kulübünün yetkilisi ile masaya oturdu. İşte detaylar... 

Sevilla'nın ilk teklifi reddedildi

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin transfer gözdesi haline gelen 26 yaşındaki Marcao için, La Liga ekibi Sevilla'nın sportif direktörü Monchi'nin 8 + 2 milyon Eroluk bir teklifte bulunmuş ancak bu teklif Galatasaray tarafından yeterli bulunmayarak geri çevrilmişti. 

Sevilla'nın ikinci teklifi de tatmin etmedi

Brezilyalı futbolcudan vazgeçmeyen Sevilla, Galatasaray'ın ilk teklifini reddetmesi üzerine bir yetkilisini İstanbul'a gönderdi. İstanbul'da yapılan ilk görüşmede İspanyol ekibi ilk teklifini revize ederek 8,5+1,5 milyon Euroluk yeni bir teklif sundu. Ancak sarı kırmızılılar bu teklife de sıcak bakmadı. 

İlgini Çekebilir
G.Saray'dan F.Bahçe'ye 2. transfer çalımı! Menajeri İstanbul'a geldi
Habere Git

Statta transfer pazarlığı

İstanbul'da bulunan Sevilla yetkilisi, teknik direktör Julen Lopetegui'nin de yeni sezonda mutlak kadrosunda görmek istediği Marcao için yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Bugün Nef Stadı'nda Galatasaray futbol direktörü Cenk Ergün ile Sevilla temsilcisi, Marcao'nun transferi için yeniden masaya oturdu. 

İki yıl daha sözleşmesi var

Güncel piyasa değeri 14 milyon Euro olan ve Galatasaray ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Marcao, geçtiğimiz sezon sarı kırmızılı formayla 39 maçta forma giyerken 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Brezilyalı stoper özelli geçtiğimiz sezon Avrupa Ligi'nde sergilediği futbol ile öne çıktı. 

Senin için hazırladığımız haberler