Galatasaray'da Beşiktaş derbisinde seyirci rekoru kırılacak

14.03.2022 - 08:27 | Son Güncellenme: 14.03.2022 - 08:39

Galatasaray-Beşiktaş derbisinin tüm biletleri satıldı. 50 binden fazla sarı-kırmızılı taraftarın stadı doldurarak sezon rekorunu kırması bekleniyor. İşte detaylar...

Galatasaray'da Beşiktaş derbisinde seyirci rekoru kırılacak

Galatasaray'ın ligde bu akşam Beşiktaş ile oynayacağı derbi maçla Nef Stadyumu'nun tarihi günlerinden birini yaşaması bekleniyor.

Sarı-Kırmızılılar, UEFA Avrupa Ligi'nde 25 Kasım'da Marsilya ile kozlarını paylaştı. Söz konusu karşılaşmayı 50 bine yakın Galatasaraylı futbolsever takip etti. Bu tarihten sonra Nef Stadyumu, eski günlerinden çok uzakta kaldı. 

Rizespor maçını 38 bin taraftar izledi

27 Şubat'ta Süper Lig 'de Çaykur Rizespor ile kozlarını paylaşan Cim Bom'u, Sami Yen'de 38 bin dolaylarında taraftar izledi. Şimdi ise Aslan, bugün ligde Beşiktaş ile kozlarını paylaşacak. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray teşekkür etti, Barcelona maçına çağırdı
Habere Git

Derbi için 50 binden fazla bilet satıldı

Fanatik'in haberine göre; Olumsuz hava koşullarına rağmen Galatasaraylı futbolseverler, dev derbiye müthiş bir ilgi gösterdi, 50 binden fazla bilet satıldı. Maç saatinde Sarı-Kırmızılı taraftarların, dondurucu soğuğa rağmen Nef Stadyumu'na akın etmesi bekleniyor. 

Sezon rekoru kırılabilir

Ayrıca Siyah-Beyazlılar ile oynanacak karşılaşmanın Aslan için bir önemi daha var. Eğer büyük bir aksilik olmazsa seyirci konusunda Beşiktaş mücadelesinde sezonun rekoru kırılabilir. 

Erteleme tartışması yaşandı

Karşılaşma öncesinde iki kulüp arasında erteleme tartışması yaşandı. Perşembe Günü Avrupa Ligi'nde deplasmanda Barcelona ile karşılaşan ve olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul yerine İzmir'e gitmek zorunda kalan sarı kırmızılılar TFF'ye debi maçın ertelenmesi için başvuruda bulundu. Beşiktaş Kulübü ise maçın gününde ve saatinde oynanması konusunda ısrar etti. İki kulüp arasında bu nedenle başkanlar ve yöneticiler arasında karşılıklı açıklamalar ve tartışmalar yaşandı.

Senin için hazırladığımız haberler