Aslı Kalaç açıkladı: Filenin Sultanları'nda soğuk rüzgârlar mı esiyor?

24.09.2024 - 08:24 | Son Güncellenme: 24.09.2024 - 11:21

Vodafone Sultanlar Ligi ekibi Fenerbahçe Medicana'nın milli yıldızı Aslı Kalaç yeni açıklamalarında Eczacıbaşı Dynavit'ten Tijana Boskovic, Eda Erdem Dündar ve Filenin Sultanları'ndan bahsetti.

Aslı Kalaç açıkladı: Filenin Sultanları'nda soğuk rüzgârlar mı esiyor?

AJANSSPOR - HABER

Milli orta oyuncu Aslı Kalaç, YouTube'da Pena'nın 'Buyrun Benim' programına konuk oldu. Kalaç, açıklamalarında Filenin Sultanları'ndaki son durumu açıkladı.

Filenin Sultanları'nda soğuk rüzgârlar mı esiyor?

Aslı Kalaç kendisine gelen 'Milli takımda takım içinde soğuk rüzgârların estiği doğru mu?' sorusuna "Dışarıda çok büyük bir kaos döndü ama bizim ortamımız şahane. Herkes birbirine çok sevgiyle ve çok saygıyla yaklaşıyor. Saha dışında da hepimizin mükemmel bir arkadaşlığı var. Böyle yorumları gördüğümüzde biraz şok oluyoruz. Bizim ortamımız saha içinde de saha dışında da sürekli buluştuğumuz, arkadaşlığımızın devam ettiği çok güzel bir ortamımız var. Yani bizim ortamımız çiçek öyle söyleyeyim." diyerek yanıt verdi.

Aslı Kalaç'tan Tijana Boskovic açıklaması

Kalaç, Eczacıbaşı Dynavit'in Sırp yıldızı Tijana Boskovic hakkındaki 'Boskovic'i düzenli olarak bloklamak nasıl hissettiriyor?' sorusuna şöyle cevap verdi: "Bununla ilgili çok fazla yorum alıyorum sosyal medyadan. Böyle yorumlar geliyor ama çünkü biz son 2 senedir final etaplarını Eczacıbaşı ile oynuyoruz. Ve genelde de uzun seriler oluyor. O yüzden benim tüm bloklarımın editlerini yapıyorlar. Aslında oradaki verdiğim mücadele sadece kupa için ama benim Boskovic'e karşı bir blok makinesi olduğumu düşünüyorlar. Teşekkür ederim ama kesinlikle öyle değil yani. Ben sadece kupayı kazanmak için çalışıyorum."

İlgini Çekebilir
Ziraat yıldızı Faik Samet Güneş'ten Fenerbahçe ve Galatasaray sözleri
Habere Git

Kalaç'tan Eda Erdem sözleri

'Heykeli dikilmiş ilk Türk voleybolcuyla hem aynı kulüpte hem aynı pozisyonda hem de milli takımda oynuyorsunuz. Aranızdaki ilişki ve düşünceleriniz neler?' sorusu üzerine ise Aslı Kalaç, Eda Erdem Dündar hakkında şöyle konuştu: "Eda Abla zaten benim için bir idol. Ve ben senelerdir beraber oynamamıza rağmen milli takımda ve son 2 senedir kulüpte hala ondan bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum."

"Eda Erdem'den çok şey öğrenmeye çalışıyorum"

Aslı Kalaç, Eda Erdem Dündar hakkındaki açıklamalarına şu sözlerle devam etti: "Çünkü gerçekten bir şeyler öğrenilmesi gereken bir insan. Hem kaptanlığı olarak hem liderliği olarak hem sahadaki duruşu hem kritik anlarda verdiği reaksiyonlar olsun o yüzden ondan çok şey öğrenmeye çalışıyorum. Örnek aldığım bir insan olduğu için de onunla aynı pozisyonda ve aynı takımda olmaktan gurur duyuyorum."

Fenerbahçe, Aslı Kalaç ile devam edecek

Milli voleybolcu Aslı Kalaç, 2022-23 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı-Lacivertli ekip ise Temmuz ayında, Kalaç ile 2 yıllık sözleşme yenilendiğini duyurdu. Kalaç, Sarı Melekler ile 2 yıl daha devam edecek.

Kalaç daha önce hangi takımlarda oynadı?

Aslı Kalaç, Fenerbahçe'den önce Türk Hava Yolları'nda forma giydi. Kalaç, kariyeri boyunca ise Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt ve Galatasaray'da da ter döktü. 13 Aralık 1995 doğumlu olan milli voleybolcu orta oyuncu olarak forma giyiyor.

Senin için hazırladığımız haberler