Aston Villa Luyindama için nabız yokladı!

02.08.2019 - 16:31 | Son Güncellenme: 03.08.2019 - 12:18

Aston Villa Luyindama için nabız yokladı!

Geçtiğimiz sezonu iyi bir performansla kapatan Cristian Luyindama için İngiliz ekibi Aston Villa nabız yokladı.

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da transfer harekatı devam ederken, gelecek oyuncular kadar gidecek oyuncularda merak konusu olmaya devam ediyor. Finansal Fair Play nedeniyle oyuncu satışı olmadan bonservis ile futbolcu transfer edemeyen Galatasaray'da herkesin gözü Senegalli oyuncu Diagne'nin üzerindeyken İngiltere ekibi Aston Villa'dan sürpriz bir teklif geldi.

Aston Villa'nın gözü Süper Lig'de

Geçtiğimiz sezonun flaş ismi Mısır'lı Trezequet'i kadrosuna katan Aston Villa savunmasına takviye için Luyindama'nın peşine düştü.

Standart Liege'den geçtiğimiz sezon devre arasında 3 milyon € kiralama bedeli ile transfer olan Luyindama'nın 5 milyon € satın alma opsiyonu bulunuyordu.

Serdar Aziz'in Fenerbahçe'ye transferinin ardından alınan Luyindama, defansta ki partneri Marcao ile iyi bir uyum sağladı ve sezona damgasını vurarak Galatasaray'ın şampiyon olmasında büyük katkı sağladı.

Galatasaray gösterdiği performans sonrası Luyindama'yı opsiyonu kullanarak satın aldı. Aston Villa, Luyindama için tam 12 Milyon € değerinde teklif yaptı.

Galatasaray'dan henüz bir cevap gelmezken yönetimin çok daha yüksek bir ücret teklif edilmediği sürece Luyindama veya Marcao'yu bırakmayacağı söyleniyor. Yönetim, alternatifleri bulunmayan 2 stoperi satma düşüncesinde değil. (Birminghammail)

Senin için hazırladığımız haberler