Transfer Haberleri | Aston Villa, Nicolo Zaniolo İle İlgileniyor

10.08.2023 - 13:03 | Son Güncellenme: 10.08.2023 - 13:16

Juventus ile ismi anılan G.Saray'ın yıldız oyuncusu Zaniolo'ya bir takım daha talip oldu. Premier Lig ekibi Aston Villa İtalyan yıldızı listesine aldı.

Transfer Haberleri | Aston Villa, Nicolo Zaniolo İle İlgileniyor

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Son günlerde ismi İtalyan devi Juventus ile anılan Galatasaray'ın 24 yaşındaki yıldızı Nicolo Zaniolo'ya Premier lig kulüplerinden Aston Villa talip oldu. Oyuncunun menajeri İngiltere'ye giderek İngiliz kulübüyle resmi temaslara başladı.

Bournemouth'tan sonra Aston Villa 

Nicolo Zaniolo, ocak ayında Premier lig ekiplerinden Bournemouth'un radarına girmişti. Kulübü Roma'ya 30 milyon Euro'luk teklif götüren İngilizler transferi gerçekleştirememişti. 

Zaniolo transferinde Monchi detayı

Aslan'ın yolunu tutan İtalyan yıldıza bu sefer de bir başka İngiliz kulübü Aston Villa talip oldu. İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, İngilizlerin oyuncuyu transfer listesinin ilk sırasına aldığını ifade etti. Bilindiği üzere Aston Villa Sportif Direktörü Monchi, Zaniolo’yu Inter’den Roma’ya transfer etmişti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Tete tamam sırada Parades ve Rashica var
Habere Git

Juventus da istemişti

İtalyan devi Juventus da Nicolo Zaniolo için Galatasaray'ın kapısını çalmıştı. Yaklaşık 20 milyon Euro artı bonus teklifi yapan Torino ekibine Galatasaray'dan olumsuz yanıt gelmişti. Cimbom, İtalyan yıldızı için çıkış bedeli olan 35 milyon Euro'yu talep ediyor.

Zaniolo'nun ayrılığına sıcak bakılıyor

Nicolo Zaniolo, ocak ayında Roma'dan, Galatasaray'a 15 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu. 

35 milyon Euro'luk çıkış maddesi bulunun oyuncunun bu bedel karşılığında transferine Galatasaray yönetimi sıcak bakıyor. 

İlgini Çekebilir
2 milyar barajını önce Fenerbahçe geçti
Habere Git

Sağ kanat pozisyonu için Tete'yi transfer eden ve Rashica için de nabız yoklamaya devam eden sarı kırmızılılar istenilen teklif geldiği takdirde oyuncunun gidişine yeşil ışık yakacak.

Galatasaray performansı

Galatasaray ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden 24 yaşındaki yıldız oyuncu, çıktığı 12 karşılaşmada 5 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler