Aston Villa'yı da 2 golle geçen Topçular 2'de 2 yaptı!

24.08.2024 - 21:44 | Son Güncellenme: 24.08.2024 - 21:58

Premier Lig'in 2. haftasında Arsenal, konuk olduğu Aston Villa'yı 2-0 mağlup etti. Topçular, bu sonuçla lige ilk 2 maçta aldığı 2 galibiyet ile başladı.

Aston Villa'yı da 2 golle geçen Topçular 2'de 2 yaptı!

AJANSSPOR HABER

Premier Lig'in son iki sezonunu Manchester City'nin ardından ikincilikle tamamlayan Arsenal bu sezona da şampiyonluk parolası ile başladı. Londra ekibi, sezonun ikinci maçında Aston Villa deplasmanına konuk oldu.

Galibiyetle döndüler

İlk hafta Wolverhampton'ı 2-0 yenen Arsenal, Premier Lig'in 2. haftasında konuk olduğu Aston Villa'yı da Villa Park'ta 2-0 mağlup etti ve puanını 6'ya çıkardı.

İlk hafta deplasmanda West Ham United'ı 2-1'le geçen ev sahibi ekip ise 3 puanda kaldı.

Trossard neşteri vurdu

İlk yarısı beraberlikle sonuçlanan maçta 65. dakikada Martinelli yerine oyuna giren Belçikalı yıldız Leandro Trossard, 67. dakikada ceza sahası içinden yaptığı vuruşla Topçuları 1-0 öne geçirdi.

Partey skoru belirledi

Mücadelenin 77.dakikasında ceza sahası dışından yaptığı vuruş ile topu ağlara gönderen Thomas Partey, skoru 2-0'a getirdi ve karşılaşmanın sonucunu belirledi.

Gelecek hafta maçları

Premier Lig'in 3. haftasında Unai Emery ve öğrencileri lige geri dönen Leicester City ile karşılaşacakken Arsenal, Ferdi Kadıoğlu'nun yeni takımı Brighton Have&Albion'ı Emirates Stadium'da konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler