Transfer Haberleri | Liverpool'da Muhammed Salah İçin Suudi Arabistan İddiaları

Orhan Gülek
07.08.2023 - 23:14 | Son Güncellenme: 07.08.2023 - 23:21

Transfer haberleri... Liverpool'da Muhammed Salah'ın Suudi Arabistan'a gidecek iddialarını menajeri yalanladı ve Mısırlı oyuncunun Liverpool'da kalacağını açıkladı.

Transfer Haberleri | Liverpool'da Muhammed Salah İçin Suudi Arabistan İddiaları

AJANSSPOR - HABER

Suudi Arabistan Ligi ekipleri yıldız oyuncularla yaptığı kontratlarla dikkat çekerken; yeni hedeflerden birinin de Muhammed Salah olduğu iddiası ortaya atıldı.

Salah'a 2 yıllık sözleşme teklifi

Suudi Arabistan gazetesi El Riyadial, El-İttihad'ın Mısırlı yıldıza 2 yıl için yaklaşık 180 milyon Euro'luk teklif yaptığını yazdı. Gazetenin haberinde Liverpool'a ise 60 milyon Euro bonservis bedelii teklif edileceği iddia edildi. 

Salah'ın menajerinden açıklama

Oyuncunun menajeri Ramy Abbas ise sosyal medyadan iddiayı yalanladı. "Muhammed, Liverpool'da kalacak" diye yazan Abbas, "Liverpool'dan ayrılmayı düşünseydik geçen yaz yeni sözleşme imzalamazdık" ifadelerine yer verdi. 

İlgini Çekebilir
PSG'de kadro dışı kalmıştı! Liverpool devreye girdi...
Habere Git

Firmino da Suudi Arabistan'a gitmişti

31 yaşındaki oyuncu, Haziran 2025'e kadar yeni üç yıllık sözleşme imzalamıştı.

Liverpool, Fabinho ve Jordan henderson'ı sırasıyla El-İttihad ve El-İttifak'a satmıştı. Liverpool'la sözleşmesi sona eren Roberto Firmino da El-Ehli'ye katılmıştı.

Salah'ın Liverpool karnesi

2017 yılında Roma'dan Liverpool'a transfer olan Salah, İngiliz ekibiyle çıktığı 305 maçta 186 gol kaydetti. Mısırlı yıldız, Liverpool'la Şampiyonlar Ligi, Premier Lig, Federasyon Kupası, Lig Kupası, FIFA Dünya Kupası ve UEFA Süper Kupası şampiyonlukları sevinci yaşadı. 

Salah, Jurgen Klopp'un ekibinde üç kez gol krallığına ulaştı veya ortak oldu. İki kez de yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü. 

Kimler Suudi Arabistan'ın yolunu tuttu?

Suudi Arabistan Ligi ekipleri, Ocak Ayında Manchester United'dan 5 Ballon d'Or ödüllü Cristiano Ronaldo'yu transfer ettikten sonra başka ünlü isimleri de kadrolarına kattı.  Son Ballon d'Or'un sahibi Karim Benzema'nın yanısıra Fabinho, Chelsea'nin eski yıldızı N'Golo Kante ve Celtic'in eski kanat oyuncusu Jota, Tottenham ve Wolves'un eski teknik direktörü Nuno Espirito Santo, Riyad Mahrez, Sergej Milinkovic-Savic, Sadio Mane, Ruben Neves ve Allan Saint-Maximin, Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Jorge Jesus gibi isimler de Suudi Arabistan'ın yolunu tuttu.

Senin için hazırladığımız haberler