Atakan Arslan kimdir?

30.05.2020 - 20:12 | Son Güncellenme: 30.05.2020 - 20:15

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memuru Atakan Arslan hakkında vatandaşlar araştırmalar yapıyor. Peki Atakan Arslan kimdir ve kaç yaşında? Nereli ve kim tarafından şehit edildi? Şehit eden yakalandı mı? İşte tüm detaylar...

Atakan Arslan kimdir?

Diyarbakır'da silahlı saldırıya uğrayarak şehit düşen polis memuru Atakan Arslan'ın Samsun'daki baba evine acı haber ulaştı.  Atakan Arslan hakkında vatandaşlar araştırmalar yapıyor. Peki Atakan Arslan kimdir ve kaç yaşında? Nereli ve kim tarafından şehit edildi? Şehit eden yakalandı mı? İşte tüm detaylar...

 

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan polis memuru Atakan Arslan kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Alınan bilgiye göre, 5 Nisan Mahallesi 718. Sokak'ta "dur" ihtarına uymayan kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, polise ateş açtı.

EMNİYET GENEL MÜDÜRÜ'NDEN TAZİYE MESAJI

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanıp kaldırıldığı hastanede şehit olan polis memuru Atakan Arslan için taziye mesajı yayımladı.

Emniyet Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarından paylaşılan mesajda, Aktaş, polis memuru Arslan'ın, Bağlar İlçesi 5 Nisan Mahallesi'nde, belinde silah olduğu şüphesi üzerine, ekipler tarafından yapılan "Dur" ihtarına uymayan kişinin tabanca ile ateş açması sonucu yaralandığını, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehit olduğunu anımsattı.

Aktaş, "Aziz şehidimize Allah'tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz." ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler