Atakan Çankaya yuvada kaldı

Akın Ungan
02.07.2023 - 12:13 | Son Güncellenme: 02.07.2023 - 12:20

Dış transfer çalışmalarını sürdüren Ankaragücü, iç transferde de görüşmelerine devam ediyor. Başkent ekibi, Atakan Çankaya ile yeniden anlaşma sağladı.

Atakan Çankaya yuvada kaldı

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Geçtiğimiz sezon küme düşme tehlikesini uzun süre hisseden MKE Ankaragücü, gelecek sezon aynı durumla karşı karşıya kalmamak için çalışmalarına yoğun devam ediyor.

Dış transferde görüşmelerini sürdüren Başkent ekibi, iç transferde de Tolunay Kafkas’ın raporu doğrultusunda oyuncularla masaya oturmaya devam ediyor.

Prensip anlaşmasına varıldı

Sarı-Lacivertliler, 2020-2021 sezonunda transfer edilen Atakan Çankaya ile anlaşma sağladı. 3 yıllık sözleşmesini tamamlayan 25 yaşındaki futbolcunun prensip anlaşmasına vardığı ve resmi sözleşmeye de yakın zamanda imza atacağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Ankaragücü yeni transferi Photoshop'la duyurdu!
Habere Git

51 maçta sahaya çıktı

Toplamda 51 maçta Ankaragücü formasını sırtına geçiren Atakan Çankaya, geçen sezon ise Süper Lig’de 20, Türkiye Kupası’nda da 6 maçta süre aldı.

Asıl mevkisi orta saha olmasına rağmen geçen sezon daha çok savunmanın ortasında görev alan Atakan Çankaya, 1 kez asist yaparak skor katkısı sağladı.

Altay altyapısından yetişti

Kariyerine Altay altyapısında başlayan başarılı futbolcu, sırasıyla Ankaraspor, Ankaragücü ve kiralık olarak Göztepe formalarını terletti. En çok formasını giydiği ekip Altay olurken, Siyah-Beyazlı formayı 74 kez sırtına geçirdi ve 6 gol, 2 asist üretti.

İlgini Çekebilir
Hayrullah Bilazer Ankaragücü'nde! İşte imzalanan sözleşme
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler