Atalanta, Türk yıldız için G.Saray ve Anderlecht ile yarışıyor!

İsa Kethüda
17.07.2024 - 00:36 | Son Güncellenme: 17.07.2024 - 00:52

Transfer haberleri. Galatasaray'dan Nicolo Zaniolo'yu kadrosuna katan İtalya Ligi takımlarından Atalanta, Manisa FK'nın genç oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor.

Atalanta, Türk yıldız için G.Saray ve Anderlecht ile yarışıyor!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü'nde forma giyen ve transferin gözdesi olan genç stoper Ayberk Karapo ile birçok takım yakından ilgileniyor.

Birçok takım peşinde

Calciomercato sitesinde yer alan habere göre; gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve transferin bir anda gözdesi olan 19 yaşındaki futbolcu ile Anderlecht, Atalanta ve Galatasaray'ın ilgilendiği belirtildi. 

2 milyon Euro

Haberde, Türkiye U21 formasını giyen Ayberk Karapo için Manisa Futbol Kulübü'nün 2 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi. 

Manisa FK performansı

Manisa FK ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden 19 yaşındaki savunma oyuncusu, görev aldığı 50 maçta 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. 

Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan'dan açıklama

Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan, geçtiğimiz günlerde transfer durumuyla ilgili bir açıklama yapmıştı.

"Genç oyunculara sahibiz"

Aktan açıklamasında, "Genç oyunculara sahibiz. Gençlerimizin yanına deneyimli futbolcuları da takıma kazandırıyoruz. İyi bir kadro harmanlaması yapıp üst basamaklara oynayacağız" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler