Atalanta'da Nicolo Zaniolo pişmanlığı

29.08.2024 - 19:30 | Son Güncellenme: 29.08.2024 - 19:49

Serie A takımlarından Atalanta'nın teknik direktörü Gian Piero Gasperini, Galatasaray'dan transfer ettikleri Nicolo Zaniolo hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Atalanta'da Nicolo Zaniolo pişmanlığı

AJANSSPOR - HABER

Serie A ekiplerinden Atalanta, bu yaz transfer döneminde Galatasaray'ın İtalyan yıldızı Nicolo Zaniolo'yu kiralık olarak kadrosuna kattı. Atalanta'nın teknik direktörü Gian Piero Gasperini, yıldız futbolcu hakkında flaş ifadeler kullandı.

İtalya'nın yolunu tuttu

Nicolo Zaniolo, geçtiğimiz sezon Aston Villa'da kiralık olarak forma giymesinin ardından Galatasaray'a geri döndü. İtalyan kanat oyuncusunun bir sonraki durağı ise ülkesi oldu. Atalanta, Zaniolo'yu 6.4 milyon Euro karşılığında kiralık olarak kadrosuna kattı.

Sakatlık peşini bırakmadı

Nicolo Zaniolo, Atalanta'ya transfer olmasının ardından ise talihsiz bir sakatlık yaşadı. Kariyeri boyunca da sakatlıklar sebebiyle birçok kez formasından uzak kalan 25 yaşındaki futbolcu, Mavi-Siyahlılar ile yalnızca 1 maça çıktı ve 20 dakika süre aldı.

Gasperini'den Zaniolo açıklaması

Bu gelişmeler üzerine Atalanta'nın 66 yaşındaki İtalyan teknik direktörü Gian Piero Gasperini, Serie A'da Inter ile oynayacakları maç öncesi Nicolo Zaniolo hakkında konuştu.

"Kazanmayı umduğumuz bir kumardı"

Gasperini, Nicolo Zaniolo hakkında şu ifadeleri kullandı: "Zaniolo'da bir sorun var, kazanmayı umduğumuz bir kumardı, şimdilik kazanamadık. iki ay boyunca önümüzde sadece Retegui ve De Ketelaere var."

15.5 milyon Euro'luk opsiyon

Şarta bağlı satın alma opsiyonuyla birlikte Atalanta'ya transfer olan Nicolo Zaniolo'nun, KAP açıklamasında belirtilen satın alma opsiyonu ise 15.5 milyon Euro oldu.

Senin için hazırladığımız haberler