Atalay Babacan ve Mustafa Kapı, Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor?

24.12.2019 - 18:29 | Son Güncellenme: 24.12.2019 - 18:35

TFF Süper Lig ekiplerinden Galatasaray’da sezon sonu sözleşmeleri biten Atalay Babacan ile Mustafa Kapı’nın Fenerbahçe’ye imza atacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Devre arası transfer döneminin başlamasına çok az bir süre kaldı. Takımlar ligin ikinci yarısını düşündüğü kadar gelecek sezonun planlarını da yapmaya başladı.

Galatasaray'da forma giyen ancak teknik direktör Fatih Terim'in fazla forma şansı vermediği iki genç futbolcu Atalay Babacan ve Mustafa Kapı hakkında gerçeğe Skorer ulaştı.

İki genç yıldızın sezon sonu sözleşmesinin bitmesinin ardından Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddiaları vardı. Skorer olayın perde arkasını araladı ve çarpıcı bilgilere ulaştı. Her iki yetenekli futbolcuya da sözleşme uzatılması için herhangi bir teklif gitmediği belirlendi.

Bu yüzden uzatma teklifini kabul etmeme gibi bir durumun olamayacağını savunan oyunculara yakın kaynaklar, Fenerbahçe’yle anlaşılmasının ise söz konusu olmadığını söylediler.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray ile olan sözleşmesini fesheden Serdar Aziz Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler