Ataman Güneyligil: Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız

05.05.2018 - 22:07 | Son Güncellenme: 05.05.2018 - 22:07

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Final Four yarı final maçında ev sahibi CSM Volei Alba Blaj'a 3-1 yenilerek final şansını yitirdi. Sarı-kırmızılıların başantrenörü Ataman Güneyligil, yarınki üçüncülük maçında ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi. 

CEV Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi’nde Final Four heyecanı Romanya’nın başkenti Bükreş’te yaşanıyor. Yarı finalin ilk maçında VakıfBank İtalya temsilcisi Imoco Volley Conegliano'yu 3-2 yenerek adını finale yazdırmıştı. Günün ikinci maçında Galatasaray, Final Four'un ev sahibi CSM Volei Alba Blaj'a 3-1 mağlup oldu. VakıfBank yarın Romanya ekibi ile final maçı oynayacakken, Galatasaray ise Imoco Volley Conegliano ile üçüncülük maçına çıkacak. 

Galatasaray - CSM Volei Alba Blaj maçının ardından karşılaşmayı değerlendiren sarı-kırmızılı takımın başantrenörü Ataman Güneyligil, maça iyi başlayamadıklarını belirterek, "Aldığımız sette de basit hatalar yaptık. Çok önemli hücum güçlerimiz bugün çok kötüydü. Düşük yüzde ile oynadılar. Ayrıca rakip takım risk alarak çok iyi servis attı ve biz onu pasöre getiremedik. Ortalarımız devre dışı kalınca köşelere kaldık. Köşeler de top öldüremeyince bu sonuç kaçınılmaz oldu" diye konuştu. 

Üçüncülük maçı oynacakları rakiplerini de değerlendiren Güneyligil, "Çok iyi bir takım. Bugün VakıfBank'ı da epey zorladılar. Çok hızlı oynuyorlar. Yarın çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı. 

Güneyligil, saha içinde hakemlerle yaşanan diyaloglara ilişkin ise, "Bir tane pozisyonda topun elden gittiğini gördüm ben. Onu ekrana göstermelerini rica ettik. Tekrar göstermediler. Sonra neden kart gösterdiğini file hakemine sordum. 'Ben de anlamadım' dedi. Başhakemin kendi uydurması. Oluyor böyle şeyler. Ev sahibi avantajı olacak bu turnuvalarda" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler