Ataman Güneyligil: Utanç duyulacak bir skor

06.05.2018 - 19:08 | Son Güncellenme: 06.05.2018 - 19:08

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Ataman Güneyligil, Şampiyonlar Ligi Final Four'da Imoco Volley Conegliano'ya kaybedilen üçüncülük maçı sonrası, "Utanç duyulacak bir skor açıkçası. Ben de o utancı duyuyorum" dedi. 

CEV Kadınlar Voleybol Şampiyonlar Ligi'nde Final Four heyecanı Romanya'nın başkenti Bükreş'te yaşanıyor. Bugün İtalyan ekibi Imoco Volley Conegliano ile üçüncülük maçına çıkan Galatasaray, rakibine 3-0 mağlup olarak turnuvayı dördüncü sırada tamamladı. Maçın ardından karşılaşmayı değerlendiren sarı-kırmızılı takımın başantrenörü Ataman Güneyligil, "Oyun olarak çok kötüydük. Dünkü oyunu bugün oynasaydık bugün de kaybederdik açıkçası. Konsantre olarak diğer 3 takım da bizden iyi durumdaydı. Biz sanki tatile çıkmış gibi, anlayamadığım bir sebepten dolayı kimseyi de suçlamak istemiyorum artık turnuva bittikten sonra. Buraya geldiğimiz zaman herkeste buraya gelmenin başarı olduğu konusunda hem fikir vardı ama ben bir final ve şampiyonluk hedefim olduğunu her zaman her yerde dile getirdim. Fakat yetinmemek lazım bazı şeylerle. Takımım, teknik ekibim biz herhalde yetindik Final Four'la. Demek ki biz kontağı Novra maçında kapatmışız ki Fenerbahçe serisini ve burayı çok kötü oynadık. Utanç duyulacak bir skor açıkçası. Ben de o utancı duyuyorum" diye konuştu. 

Kariyerlerine nokta koyan oyuncuları Neslihan Güler ve Seda Aslanyürek hakkında da konuşan Güneyligil, "Bugün onların son maçıydı. Onlara voleybol dışı hayatlarında bundan sonra başarılar diliyorum. İkisi ile de çalışmak benim için çok büyük zevkti" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler