Ergin Ataman ile Fenerbahçe taraftarı arasında ipler erken gerildi!

Burak Alaca
22.05.2024 - 23:03 | Son Güncellenme: 22.05.2024 - 23:29

EuroLeague'de bu hafta oynanacak Final Four öncesi Panathinaikos BC koçu Ergin Ataman ile Fenerbahçe Beko taraftarı arasında ipler gerildi.

Ergin Ataman ile Fenerbahçe taraftarı arasında ipler erken gerildi!

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de Final Four bu hafta sonu Almanya'nın başkenti Berlin'de oynanacak. Karşılaşmaların başlamasına saatler kala tansiyon yükseldi.

Final Four'da ikonik eşleşme: Fenerbahçe-Ergin Ataman!

Cuma günü oynanacak ilk etap maçında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Yunan ekibi Panathinaikos BC ile karşı karşıya gelecek.

Ergin Ataman ve Fenerbahçeliler arasında ipler gerildi

Panathinaikos kafilesinin Berlin'de konaklayacağı otele geldiği sırada koç Ergin Ataman ve bir grup Fenerbahçe taraftarı arasında sözlü tartışma çıktı.

İlgini Çekebilir
Efes'ten Fenerbahçe ve Ataman'a transfer çalımı
Habere Git

Ergin Ataman Fenerbahçe taraftarı için güvenlikleri çağırdı

Otel önünde taraftarlar ile arasında çıkan tartışmada Ergin Ataman, "Güvenlik nerede?" ifadeleriyle bina çalışanlarına çıkıştı. 

Yıllardır süre gelen gerginlik!

Daha önce; Galatasaray, Beşiktaş, Anadolu Efes gibi önemli İstanbul ekipleri ile şampiyonluk yaşayan Ergin Ataman ve Fenerbahçe taraftarları arasında gerilim uzun dönemdir süre geliyor.

Fenerbahçe-Panathinaikos maçının kazanı kimle eşleşecek?

Yarı finalde oynanacak Fenerbahçe Beko-Panathinaikos BC maçının galibi final mücadelesinde Real Madrid-Olympiakos maçının galibi ile oynayacak.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe yıldızını Fransız devine kaptırıyor!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler