Ergin Ataman'lı Panathinaikos BC Zeljko Obradovic'in Yılızlarını İstiyor

Burak Alaca
02.06.2023 - 23:50 | Son Güncellenme: 03.06.2023 - 00:27

Takımın başına Anadolu Efes'ten Ergin Ataman'ı getirecek olan EuroLeague ekibi Panathinaikos BC, Partizan KK'nın önemli oyuncuları ile görüşüyor.

Ergin Ataman'lı Panathinaikos BC Zeljko Obradovic'in Yılızlarını İstiyor

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'de geçirdiği hayal kırıklığı dolu yılların ardından tekrar atılım yapmak isteyen ve takımın başına getirmek için Anadolu Efes'ten Erdem Can ile anlaşan Panathinaikos BC ses getirecek transferlere imza atmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Hedef Obradovic'in favorileri

Panathinaikos BC'nin yaz aylarında kadrosuna katmak için harekete geçtiği iki isim ise Partizan KK formaları giyen Kevin Punter ve Mathias Lessort olarak öne sürüldü. Partizan Koçu Zeljko Obradovic'in en önemli 2 oyuncusu konumunda bulunan isimleri kulübün tutmak istediği biliniyor.

Kevin Punter için en yüksek teklif

WebEncestando'nun haberine göre Panathinaikos, Partizan ile sözleşmesi tamamlanacak Amerikalı skorer için masaya en yüksek teklifi koydu. Partizan'ın oyuncuyu tutmak için iyileştirilmiş bir kontrat teklif ettiği belirtilen haberde, Punter'a Maccabi Tel Aviv'in de ilgisi olduğu eklendi.

İlgini Çekebilir
Efes'te Ataman'ın yerine İspanyol koç!
Habere Git

Lessort'un aklını çelmek üzereler

Partizan'ın Fransız pivotu Mathias Lessort da Panathinaikos'tan oldukça ciddi bir teklif aldı. Telesport RS'in haberine göre Yunan ekibi 27 yaşındaki Lessort'a yılda 1.5 milyon Euro kazanabileceği 2 yıllık bir sözleşme önerdi.

Takımın simge isimleri oldular

Partizan'daki 2. sezonlarını geride bırakan Kevin Punter ve Mathias Lessort adeta siyah beyazlı kulübün ateşli taraftarlarının sevgilisi oldu. Kazanılan maçların sonunda eline megafon alıp tribünlere koşan ikili bu sezon Stark Arena'da taraftarlarla birlikte yaptıkları kutlamalar ile dikkat çekti.

Takıma önemli katkı verdiler

EuroLeague'de bu sezonu play-off sahfhasında olaylı Real Madrid serisi ile tamamlayan Partizan'da Kevin Punter hücumda aldığı sorumluluk ve kritik anlardaki soğuk kanlılığı ile takıma önemli katkı verirken, Mathias Lessort pota altındaki yırtıcılığı ve verimliliği ile rakiplere korku saldı.

İlgini Çekebilir
Dev kavganın cezaları belli oldu! 5 maç...
Habere Git

En iyi takıma seçildiler

Bu sezon Partizan forması ile EuroLeague'de 38 maça çıkan Mathias Lessort; 12.0 sayı, 7.1 ribaunt, 1.4 asist ve 19.1 verimlilik puanı ortalamarı ile "Yılın En İyi Beşi'ne" seçildi. 37 maçta; 16.1 sayı, 2.1 ribaunt, 2.5 asist ve 15.0 verimlilik puanı ortalaması toplayan Kevin Punter ise "Yılın En İyi 2. Beşi'ne" seçildi.

Senin için hazırladığımız haberler