Ergin Ataman, Fenerbahçe'nin yıldızını istiyor!

İsa Kethüda
25.06.2024 - 13:04 | Son Güncellenme: 25.06.2024 - 13:23

Transfer haberleri. Yunanistan Ligi takımlarından Panathinaikos BC başantrenörü Ergin Ataman, Fenerbahçe Beko'nun yıldız oyuncusu Georgios Papagiannis ile ilgileniyor.

Ergin Ataman, Fenerbahçe'nin yıldızını istiyor!

AJANSSPOR-HABER

2023-2024 sezonunda hem Euroleague'i hem de Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşayan Panathinaikos BC'de başantrenör Ergin Ataman, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko'nun yıldız oyuncusuna kancayı taktı.

Gazeteci Arel Ginsber'in haberine göre; Yunan ekibi, pivot pozisyonu için iki oyuncuyu transfer listesine aldı.

Panathinaikos'ta hedef Papagiannis ve Theis

Bu oyunculardan bir tanesi Fenerbahçe Beko forması giyen Yunan pivot Georgios Papagiannis diğeri ise Daniel Theis'in olduğu belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Nicolo Melli resmen Fenerbahçe Beko'da!
Habere Git

Ergin Ataman her iki oyuncuyu da beğeniyor

Haberde, Panathinaikos BC başantrenörü Ergin Ataman'ın her iki oyuncuyu da beğendiği ve birini imza attırmak istediği ifade edildi. 

"Çok önemli bir transferimiz olabilir"

Transfer durumu ile ilgili dün bir açıklama yapan Ergin Ataman, "Türkiye basınında haberleri bazen ben de okuyorum. Çok önemli bir transferimiz olabilir. İsmi bende kalsın" ifadelerini kullanmıştı.

Georgios Papagiannis'in performansı

Georgios Papagiannis, 2023-2024 sezonunda Basketbol Süper Ligi'nde 11 sayı, 5.9 ribaund ve 1 blok ortalamaları ile oynarken Euroleague'de ise 5.7 sayı ve 3.1 ribaund ortalamaları ile oynadı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den ayrılmıştı! İsrail ekibine imza attı
Habere Git

Sarı-Lacivertli takım, Yunan pivot Georgios Papagiannis ile 15 Temmuz 2023 tarihinde iki yıllık sözleşme imzalamıştı. Yıldız oyuncunun 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler