Ataman’dan dikkat çeken sözler: Kimileri oyuncu alır, kimileri de kupa!

11.06.2021 - 20:57 | Son Güncellenme: 11.06.2021 - 21:05

EuroLeague şampiyonu Anadolu Efes’in Başantrenörü Ergin Ataman, Barcelona ile anlaşan Sertaç Şanlı’yı ilginç sözlerle eleştirdi. Detaylar haberimizde…

Ataman’dan dikkat çeken sözler: Kimileri oyuncu alır, kimileri de kupa!

AJANSSPOR-HABER

Sezonu çifte kupayla kapatan Anadolu Efes kadrosundan önemli bir fire vermek üzere. Lacivert-beyazlılarda çok iyi bir sezon geçiren Sertaç Şanlı’nın, Barcelona ile prensip anlaşmasına vardığı belirtiliyor. 

Ataman: Sertaç benimle konuşmadı

Efes’in başarısının arkasındaki isim olan başantrenör Ergin Ataman da bu konuyu değerlendirdi. Basketfaul'e konuşan Ataman, öncelikle milli oyuncunun transfer sürecinde kendisiyle konuşmadığını söyleyerek sitem etti. 

'Şampiyon yerine ikinciyi tercih ettiyse...'

Ardından "Kimi takımlar oyuncu alır, kimi takımlar kupa alır" diyen Ergin Ataman, "Barcelona sezon içinde Gasol'u almıştı ama şampiyon biz olduk. Sertaç şampiyon takım yerine ikinci takımı tercih ettiyse, bu onun kararıdır. Bize de hayırlı olsun demek düşer" ifadelerini kullandı.

Ataman, Efes kadrosunun korunmasını istemişti

Anadolu Efes Başantrenörü, ING Basketbol Süper Ligi’nde şampiyon oldukları maçın ardından verdiği ilk demeçte, “Gelecek sezon da aynı kadroyla aynı hedeflere” diyerek kadrosunun korunmasını istediğini dile getirmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler