Ergin Ataman'dan Fenerbahçe'ye Kostas Sloukas Taşı "Bazıları Hayal Eder..."

İsa Kethüda
09.07.2023 - 17:02 | Son Güncellenme: 09.07.2023 - 19:02

Transfer haberleri... Yunanistan Basketbol Ligi takımlarından Panathinaikos'u çalıştıran Ergin Ataman, yeni transfer Kostas Sloukas hakkında konuştu...

Ergin Ataman'dan Fenerbahçe'ye Kostas Sloukas Taşı "Bazıları Hayal Eder..."

AJANSSPOR-HABER

2022-2023 sezonunun tamamlanmasıyla birlikte Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes'ten ayrılan başantrenör Ergin Ataman, Panathinaikos ile sözleşme imzalamıştı.

Panathinakos, Sloukas ile sözleşme imzaladı

Yeni sezon transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Ataman'ın ekibi, son olarak Olympiakos forması giyen ve ismi Fenerbahçe ile anılan Kostas Sloukas'ı kadrosuna katarak büyük bir sürprize imza attı.

Fenerbahçe istedi, Ergin Ataman kaptı

Bilindiği üzere, son üç sezonu Olympiakos'ta geçiren Sloukas'ın, Fenerbahçe Beko ile anlaşmaya vardığı iddia edilmiş ve resmi açıklamanın kısa sürede yapılacağı iddia edilmişti.

İlgini Çekebilir
Ataman, Fener'in elinden kaptı
Habere Git

Ergin Ataman, Sloukas transferini değerlendirdi

Panathinaikos'un, Kostas Sloukas'ı Fenerbahçe Beko'nun elinden kapmasının ardından koç Ergin Ataman, transfer sonrası ilk kez Basket Dergisi sitesine açıklamalarda bulundu.

"Bazıları hayal eder, bazıları gerçekleştirir"

Ataman, "Avrupa'nın en iyi oyun kurucusunu transfer ettik. Hedeflerimiz çok büyük. Bazıları hayal eder, bazıları gerçekleştirir" ifadelerini kullandı.

Yunan guard, biri sarı-lacivertlilerde olmak üzere 3 kez THY Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı. Tecrübeli basketbolcu, Yunanistan'da 4, Türkiye'de ise 3 kez lig şampiyonluğu elde etti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe, Barça'lı milli yıldızı bu hafta açıklayacak!
Habere Git

Geçen sezonki performansı

Sloukas, geçen sezon Olympiakos formasıyla final oynadığı THY Avrupa Ligi'nde 11 sayı, 5,6 asist ve 2,1 ribaunt ortalamaları yakaladı.

Senin için hazırladığımız haberler