Ergin Ataman'dan G.Saray Yönetimine Sitem, Burak Elmas'a Özür!

İsa Kethüda
30.05.2022 - 13:17 | Son Güncellenme: 30.05.2022 - 13:24

Ergin Ataman, Galatasaray Başkanı Burak Elmas'ın, Anadolu Efes maçı öncesi kendisine yer ayrılmaması ve bekletilmesi ile ilgili açıklamalar yaptı. Detaylar.

Ergin Ataman'dan G.Saray Yönetimine Sitem, Burak Elmas'a Özür!

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, dün yaşanan olaylar ile ilgili Galatasaray yönetimine sitem, başkan Burak Elmas'a özür ve camiaya teşekkür etti.

"Ailemi kaldırır, Burak Elmas ve ailesini oturturdum"

Ataman, "Yaşananlardan haberim olsaydı, ailemi kaldırır, Burak Elmas ve ailesini oturturdum. 2 kulüp maçlardan önce loca tahsisi konusunda anlaşmış ve kendilerine zaten loca da verilmişti.

"Ne yapılmaya çalışıldığını anlamıyorum"

Bu yaratılan yaygara ile ne yapılmaya çalışıldığını anlamıyorum. Yarın başlayacak Galatasaray iç saha maçları icin tansiyon yaratılmaya çalışılıyorsa, buna hiç gerek yok. Zaten Galatasaray taraftarı her bulunduğu ortamda, geçmişte ve bugün en ağır atmosferi yaratmıştır.

"Efes takımının başantrenörü olarak özür diliyorum"

Tüm bunlara rağmen Burak Elmas'a karşı bazı görevlilerin anında çözüm üretememeleri nedeniyle yanlış yapıldıysa, ben Efes takımının başantrenörü olarak özür diliyorum. Bizler dostuz ve aile içinde her sorunu çözecek sevgi bağımız kimse tarafından kopartılamaz" dedi. 

Ne olmuştu?

ING Basketbol Süper Ligi Play-Off Yarı Final Serisi üçüncü maçında Anadolu Efes, kendi sahasında Galatasaray Nef’i konuk etti. Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanan maçta, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Burak Elmas maçın bitmesini beklemeden salonu terk etmişti.

İlgini Çekebilir
Burak Elmas Sinan Erdem'i terk etti
Habere Git


Galatasaray cephesinden edinilen bilgiye göre, başkan Elmas saha içi tribününde kendisine yer ayrılmaması ve bekletilmesi gerekçesiyle salonu terk etti. Anadolu Efes cephesinin verdiği bilgiye göre ise başkan Burak Elmas’ın kendisine ve ailesine ayrılan yerlerden memnun kalmadığı, kendisine ve ailesine saha içinden 4 koltuk ayrıldığı kaydedildi.

Senin için hazırladığımız haberler