Ergin Ataman'dan Kızılyıldız Taraftarlarına Tepki: "Utanç Verici!"

İsa Kethüda
09.03.2023 - 13:14 | Son Güncellenme: 09.03.2023 - 13:28

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman'dan Kızılyıldız taraftarlarına tepki. Ataman, "Şahsıma ettiği küfürler, spor ve Avrupa Ligi organizasyonu adına utanç vericiydi" dedi.

Ergin Ataman'dan Kızılyıldız Taraftarlarına Tepki: "Utanç Verici!"

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 27. haftasında Sırbistan'ın Kızılyıldız takımına deplasmanda 94-75 mağlup olan Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman, rakip takım taraftarlarının kendisine yönelik tezahüratlarına tepki gösterdi.

"Taraftarımızın güzelliğini dün akşam bir kez daha anladım"

Ataman, karşılaşmada yaşananlarla ilgili yaptığı açıklamada, "Her zaman centilmenliği ve sporu güzelleştiren, fair play ruhunu sahaya yansıtan taraftarımızın güzelliğini dün akşam bir kez daha anladım. 

"Utanç vericiydi"

Belgrad'da dün akşam tüm Kızılyıldız taraftarının maç boyunca susmaksızın şahsıma ettiği küfürler, spor ve Avrupa Ligi organizasyonu adına utanç vericiydi." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Pınar Karşıyaka - Fenerbahçe Beko maçının bilet fiyatları belli oldu!
Habere Git

"Maccabi Tel Aviv maçı play-off için en önemli maçımız"

Ligin 28. haftasında yarın İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv ile İstanbul'da yapacakları maçı da değerlendiren Ataman, "Maccabi Tel Aviv maçı play-off için en önemli maçımız, eksiklerimize rağmen taraftarımızın yaratacağı atmosfer ve motivasyon ile karşılaşmayı mutlaka kazanacağız." diye konuştu.

Anadolu Efes ile Maccabi Playtika Tel Aviv karşılaşması 10 Mart Cuma günü saat 20.30'da başlayacak. Mücadeleyi S Sport canlı olarak yayınlayacak.

İlgini Çekebilir
Anadolu Efes, Kızılyıldız’a farklı kaybetti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler