"Ataman'ın beni savunmadığını duymadım"

14.03.2017 - 17:11 | Son Güncellenme: 14.03.2017 - 17:11

AJANSSPOR - Galatasaray'ın eski basketbol şube genel direktörü Murat Özyer sarı kırmızılı basketbol takımında son dönemde yaşananlarla ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

 SİNAN GÜLER'DEN TARAFTARA MESAJ
 
Ajansspor'a özel açıklamalar yapan Özyer, "Bu tip olaylar keşke yaşanmasaydı uzun seneler Galatasaray basketbolunda önemli başarılar kazanmış bir hoca ve taraftar grubu. Sinan Güler'in sosyal medya hesabından açıklaması oldu. Yapılan eleştirilerden rahatsız olduğuna, sonuna kadar mücadele ettiğine dair sosyal hesabından açıklamalar yapmış ve EURO CUP fotoğrafını paylaşmış. İşte bunu yapan biziz mesajı vermiş. Bir takım olaylar yaşanıyor bu olaylar yaşanırken yöneticilerin bir şey yapması lazım. Böyle durumda mekanizma çalışır. Ergin Ataman'ın topu yönetime gönderdiğini görüyoruz. Süreci kestirmek zor. Basketbol idaresinden bir yöneticinin bir açıklama yapması lazım" dedi.  
 
"ERGİN ATAMAN'IN BENİ SAVUNMADIĞINI DUYMADIM"
 
Özyer, "Karşıyaka'da yaşananları bir daha gündeme getirmek istemiyorum. Darp olayından sonra ben dava açmadım. Kötü olayları kulüplere mâl etmemek için.  Ergin Ataman'ın beni savunmadığı iddiaları güdeme geldi. Öyle bir şey olsa benim haberim olurdu. Bizim zor geçirdiğimiz günler oldu. Bunun yanında güzel olaylar da oldu. Ergin hocanın beni savunmadığını duymadım" şeklinde konuştu.  
 
Yasal uyarı: Kaynak gösterilmeden kullanılamaz

Senin için hazırladığımız haberler