Ergin Ataman'ın yeni yıldızı Cedi Osman: "Back to Back yapacağız"

08.09.2024 - 22:17 | Son Güncellenme: 08.09.2024 - 22:52

EuroLeague'in son şampiyonu Panathinaikos BC'nin yeni transferi milli oyuncumuz Cedi Osman, takımı ile ilk açıklamalarına imza attı.

Ergin Ataman'ın yeni yıldızı Cedi Osman: "Back to Back yapacağız"

AJANSSPOR-HABER

Türk Hava Yolları EuroLeague'in son şampiyonu Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos BC'nin yeni transferi Cedi Osman, Atina'ya indi.

NBA'de 7 sezonun ardından Cedi'nin yeni adresi Yunanistan!

2017'den bu yana NBA'de Cleveland Cavaliers ile 6, San Antonio Spurs ile 1 sezon geçiren 29 yaşındaki milli forvet, EuroLeague'e Panathinaikos BC forması ile dönüyor.

"Başka takımlardan da ilgi vardı ama kolay oldu"

Atina'da çok sayıda basın mensubu ve taraftarın karşıladığı oyuncu, tercihinin kolay olduğunu "Panathinaikos’a transfer olmak benim için kolay bir karardı. Başka takımlardan da ilgi vardı ama yine de kolay bir karardı." ifadeleri ile belirtti.

İlgini Çekebilir
Ergin Ataman domino etkisi başlattı! Cedi geldi yıldız isim gidiyor...
Habere Git

"Ergin Ataman'ı çocukluk yıllarımdan beri tanıyorum"

Ergin Ataman'ı çocukluğundan bu yana tanıdığını söyleyen Cedi, "Panathinaikos çok uzun yıllardır bildiğim bir kulüp, Ergin Ataman’ı ise çocukluk yıllarımdan beri tanıyorum. Dolayısıyla bu kulübün bir parçası olduğum için mutluyum." dedi.

"Back to Back yapacağız"

Panathinaikos BC'nin bu sezon tekrardan EuroLeague şampiyonluğunu kazanacağını vurgulayan milli yıldız "Üst üste ikinci EuroLeague şampiyonluğunu istiyorum, harika bir kadromuz var. EuroLeague bu yaz iyice güçlendi ama ligin en iyi takımı biziz, "back to back" yapacağız." dedi.

"EuroLeague'i özlediğimi anladım"

Taraftarlara 8. şampiyonluk için mesaj veren NBA yıldızı, ayrıca EuroLeague'i özlediğini "Geçen yıl EuroLeague maçlarını izlerken burada oynamayı özlediğimi anladım, bu yüzden EuroLeague’de yeniden oynamak için sabırsızlanıyorum." cümleleri ile belirtti.

İlgini Çekebilir
Başkan açıkladı: Cedi Osman'ın transfer olduğu takım belli oldu
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler