'Ateş' küllerinden doğdu!

16.09.2015 - 15:47 | Son Güncellenme: 16.09.2015 - 15:47

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un ligde attığı 3 golden ikisinde imzası bulunan tecrübeli futbolcu Hüseyin Ateş, 4.kez görev aldığı kulübünde adeta küllerinden yeniden doğdu.

Golcü futbolcu Hüseyin Ateş, sezon başı 4.kez transfer olduğu Denizli Büyükşehir Belediyespor’da, futbolunun ikinci baharını yaşıyor.

Futbolun gezginlerinden olan 30 yaşındaki golcü Hüseyin Ateş, yeni sezona hızlı girdi ve 4 maçta 2 gol kaydetti ve takımına 4 puan kazandırdı. Kırmızı beyazlıların evinde oynadığı 2 maçı da boş geçmeyen Hüseyin Ateş, deplasmanda henüz golle tanışamadı.

Kariyerinde attığı 52 golün 28’ini Denizli Büyükşehir Belediyespor formasıyla kaydeden Hüseyin, 2008-2010 ve 2012 yıllarında kırmızı beyazlı formayı giydikten sonra, 2014 yılında amatöre dönmüş ve BAL liginde ki Tatvan Gençlerbirliği ve Kozlu Belediyespor takımlarının formalarını terletmişti. Sezon başı 3.lig 1.Grupta mücadele eden Denizli Kızılcabölükspor’a transfer olup profesyonele dönen Ateş, bu kulüpte hiç resmi maça çıkmadan transferin son günlerinde Denizli BBSK’ya geçmişti.

Payasspor maçında karşılaşmanın tek golünü kaydedip, takımının bu sezon 3 puanla tanışmasına vesile olan Ateş, maç sonrası takım arkadaşları ve dostları tarafından tebrik yağmuruna tutulurken, “Gol atmak elbette önemli. Ama attığınız golle, takımınız galip geliyorsa, sevinç ikiye katlanıyor. Bana güvenenleri mahçup etmemek için çabalıyorum. Takım arkadaşlarımızla birlikte, elimizden geleni yapıyoruz ve daha iyi günler bizi bekliyor” diye konuştu.

Sebahattin ALP / DENİZLİ

Senin için hazırladığımız haberler