Atiba açıkladı...

18.03.2021 - 11:25 | Son Güncellenme: 18.03.2021 - 19:49

Beşiktaş'ın tecrübeli futbolcusu Atiba Hutchinson hafta sonunda oynanacak olan Fenerbahçe derbisi öncesinde açıklamalarda bulundu. Atiba, gelecek sezon Beşiktaş'ta devam edecek mi? Detaylar haberimizde...

Atiba açıkladı...

Süper Lig'de şampiyonluk yolundaki kritik mücadelede Beşiktaş hafta sonu Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Siyah beyazlılarda deneyimli oyuncu Atiba Hutchinson Fenerbahçe derbisi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Atiba, 'Beşiktaş'ta gelecek sezon devam edecek misin?' sorusuna 'Geleceğimle ilgili henüz karar vermedim. Fakat aklımda devam etmek var." cevabını verdi. Detaylar haberimizde...

Fenerbahçe maçında hedef 3 puan

Sözlerine Fenerbahçe derbisi ile ilgili başlayan Atiba, "Kazanmamız şampiyonluk anlamına gelmez. Yaptığımız şeyi yapmaya devam edeceğiz. Fenerbahçe derbisinin bize kazandıracaklarını çok iyi biliyoruz. Özgüvenimiz yüksek, 3 puan için sahada olacağız." dedi ve ekledi:

"Gereken her şeye sahibiz. Atmosfer çok güzel. Enerijimiz yüksek. Saha içinde de saha dışında da bu atmosfer bize çok faydalı oluyor. Henüz kazanılmış bir şey yok maç maç düşünüyoruz." 

Siyah beyazlı takımın bu sezonki performansından bahseden tecrübeli futbolcu, "Hiçbir kimse takımdan büyük değil. Önemli olan takımımızın başarısı. Bu sezon çok iyi maçlar oynadık. Fenerbahçe ve Başakşehir maçlarını sayabilirim. Bu maçlar ve seri galibiyetler yakalamamız bize özgüven verdi. Üzüldüğümüz maç ise iç sahadaki Trabzonspor maçıydı. İyi oynadık ama 3 puanı kazanamadık. Detaylarda kaybettik" ifadelerini kullandı.

Josef ve Larin'e övgü

Takım arkadaşlarındna Josef de Souza ve Larin'e ayrı bir parantez açan Atiba Hutchinson, "Savunma ve hücumda her zaman elimden geleni yapıyorum. Ben kendi üzerime düşeni yapıyorum. Arkadaşlarım da kendi üzerlerine düşeni yapıyor. Amacımız ve hedefimiz aynı. Josef'in performansı beni ve bütün takımı üst seviyeye çıkarıyor. Hücuma çıkarken kendimi daha rahat hissediyorum. Josef, bütün açıkları kapatıyor. Çok fazla top kazanıyor, çok akıllı bir futbolcu. Onunla oynamaktan çok memnunum. Larin de çok iyi oynamaya devam ediyor."

Beşiktaş'ta devam edecek mi?

'Gelecek sezon Beşiktaş'ta devam edecek misin?' sorusuna ise Atiba, "Şu anda her şey benim için güzel gidiyor. Henüz geleceğimle ilgili karar vermedim. Aklımda futbola devam etmek var. Sezon sonunda net kararımı vereceğim. Burada iki şampiyonluk yaşadım. Üç çocuğum var, bir şampiyonluk daha yaşayıp her çocuğuma bir şampiyonluk armağan etmek isterim." yanıtını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler