Atiba: "Buradan tur ile ayrılmak istiyoruz"

24.08.2020 - 18:51 | Son Güncellenme: 24.08.2020 - 18:51

Beşiktaş Atiba haberleri... Beşiktaş forması giyen Kanadalı oyuncu Atiba, PAOK maçı öncesi konuştu. Atiba karşılaşma öncesi ne dedi? İşte detaylar...

AJANSSPOR-HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda yarın Yunanistan temsilcisi PAOK'a konuk olacak olan Beşiktaş'ta Atiba karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

"Ana odağımız turu geçmek"

Basın toplantısında konuşan Kanadalı oyuncu, "Bir süredir devam ediyoruz idmanlara. Ana odağımız bu turu geçmek. Kondisyonumuz üst seviyede. Bu maçı heyecanla bekliyoruz. Maça ve turu geçmeye hazırız. Önümüzdeki tek engel bu tur. Sonrasında diğer turlar var. Burada iyi karşılandık. Havalimanında protokoller sebebiyle bekledik, bu da çok normal. Misafirperverliklerinden ötürü herkese teşekkür ediyorum.

"Çok heyecanlıyım"

Çok heyecanlıyım. 1 sezon daha buradayım. Sezona da heyecanla bakıyorum. Uzun vadeli bakmamaya çalışıyorum. Buraya bir amaç uğruna geldik. Buradan tur ile ayrılmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

"PAOK'u biraz tanıyorum"

'Yeni transferlerin ardından hazırlık maçı yapmadınız?' sorusu üzerine Atiba, "Bu konunun çok da önemli olduğunu düşünmüyorum. Sezon biter bitmez antrenmanlara başladık. Bu maça iyi hazırlandık. Gerekli sonucu alacağız. PAOK'u biraz tanıyorum. Hafife alınacak bir takım değil. Bireysel yetenekleri olan bir takım. Hocamız gerekli bilgileri bize gösterdi. Maça hazırız." şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler