Atiba forvet oynar mı?

23.04.2021 - 16:27 | Son Güncellenme: 23.04.2021 - 16:34

Süper Lig’in 37. haftasında Kayserispor’u ağırlayack Beşiktaş’ta Aboubakar ve Cenk’in sakatlığı Larin’in durumunun da şüpheli olması üzerine yeni bir tartışma gündeme geldi. İşte detaylar…

Atiba forvet oynar mı?

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in lideri Beşiktaş’ta Kayserispor ile oynanacak maç öncesi forvet krizi yaşanıyor. Cenk Tosun’un sezonu kapatması, Vincent Aboubakar’ın da Sivas’ta sakatlığının nüksetmesinin ardından gözler Cyle Larin'in durumuna çevrildi. Abıubakar gibi Sivas maçında sakatlanan Kanadalı’nın son antrenmanda deneneceği ve kendisiyle ilgili kararın karşılaşmadan hemen önce verileceği belirtiliyor. 

En son 11 yaşına oynadı

İşte bu gelişmeler ışığında sürpriz bir soru gündeme geldi. Bazı siyah beyazlı taraftarlar sosyal medyada Atiba Hutchinson'ın forvet oynayabileceği düşüncesini paylaştı. Kartal’ın 38 yaşındaki istikrar abidesi futbolcusunun U10 ve U11 takımlarında forvet pozisyonunda oynadığı ve burada oynamayı bildiği de hatırlatıldı.

'Atiba'nın forvet oynayabileceğine inanıyor musunuz?'

Bu iddiaların ardından Atiba Hutchinson'ın ablası Toyaa Hutchinson, Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Toyaa, Beşiktaş taraftarlarına ''Gerçekten cumartesi günü Atiba'nın forvet oynayacağına inanıyor musunuz?'' diye sordu.

Hume: Çocukluğundan beri forvet oynamadı

Ardından Kanada Milli Takımı'nın eski futbolcularından Iain Hume da tartışmaya dahil oldu. Tecrübeli orta saha oyuncusunun ablasına cevap veren Hume, “Atiba U10 veya U11 takımlarından beri orada oynamıyor!'' yorumunda bulundu.

Beşiktaş taraftarları: Atiba her yerde oynar

Beşiktaş taraftarları ise daha önce sağ bek, stoper ve ofansif orta saha pozisyonlarında da oynayan futblcu için ''Neden olmasın? Tecrübesi var, elimizdeki en iyi alternatif olarak gözüküyor'' ve ''Atiba her yerde oynar, bizim için özel bir futbolcu'' gibi cevaplarla görüşlerini savundu.

Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta toplam 23 gol attı

Bu sezon Süper Lig’de 32 maça çıkan 38 yaşındaki Hutchinson, 4 gol, 7 asistle takımına hücum anlamında ciddi katkı sağladı. Atiba tüm Beşiktaş kariyeri boyunca ise 288 karşılaşmada 23 gole imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler