Kayserispor Maçı Sonrası Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson Açıklama Yaptı

Akın Ungan
02.03.2022 - 22:58 | Son Güncellenme: 02.03.2022 - 23:02

Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Kayserispor'a 2-1 kaybederek, kupadan elenen Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson, maç sonu açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Kayserispor Maçı Sonrası Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson Açıklama Yaptı

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakasında Beşiktaş ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar'ın fazlaca gol pozisyonu bulduğu mücadelede kazanan, Kayserispor oldu. Karşılaşmayı 2-1 kaybeden ev sahibi ekip, kupaya veda etti. Geçen yılın çifte kupalı şampiyonunun kaptanı Atiba Hutchinson, maç sonu açıklamalarda bulundu.

"Çok fırsat yakaladık ama olmadı"

Atiba Hutchinson, "İstediğimiz sonuç bu değildi. Evimizde oynadık, taraftarımızın önünde oynadık. Çok fırsat yakaladık ama olmadı. Daha iyi oynamak isterdik, çok fazla gol şansı bulduk. Rakibimiz az geldi ama eline gelen fırsatları gole çevirdi. Kupa bizim için çok önemliydi, kazanmak istedik ama olmadı. Hala maçlarımız var." şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Bir zamanlar çifte kupalı şampiyondu!
Habere Git

"Bu kulüp, her zaman bir şeyler kazanmak için mücadele eder"

Hutchinson, "Elimizden geleni yaparak en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Taraftarı üzdüğümüz için üzgünüz. Bu kulüp, her zaman bir şeyler kazanmak için mücadele eder. Bu şekilde kaybetmek, hiçbirimizin alışkın olduğu bir şey değil. Çalıp ve savaşıp bu sezonu en iyi şekilde bitirmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler