Atiba kendini karantinaya aldı!

24.03.2020 - 09:41 | Son Güncellenme: 24.03.2020 - 09:48

Koronavirüs tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de tehdit ediyor. Beşiktaş forması giyen Atiba'nın da COVID-19 tehdidi sebebiyle kendini karantinaya aldığı ortaya çıktı. Tecrübeli ismin kronik bir rahatsızlığının olduğu ve tedbirleri artırdığı gündemde. İşte detaylar...

Atiba kendini karantinaya aldı!

Beşiktaş forması giyen Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson, koronavirüse yakalanmamak için kendini toplumdan tamamen izole etti. Atiba'nın çok fazla bilinmeyen rahatsızlığı ne? Koronavirüse yakalanırsa futbol hayatı biter mi? Gelişmeler ve detaylar haberimizde... 

Beşiktaşlı futbolcular eve kapandı

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Beşiktaşlı futbolcular, teknik heyet ve yönetim de eve kapanırken, taraftarın gözbebeği olan Atiba Hutchinson tedbiri elden bırakmıyor.

Atiba kendini toplumdan izole etti

Tecrübeli futbolcunun kendini tamamen toplumdan izole ettiği ortaya çıktı. Galatasaray derbisi öncesinde takımdaki yabancı futbolcuları toplayarak bu maçın oynanmaması gerektiğini teknik heyet ve yönetime ileten 37 yaşındaki Kanadalı futbolcunun, kronik astım hastası olduğu için virüse yakalanmamaya herkesten daha fazla dikkat ettiği belirlendi.

‘Hasar’ korkusu...

Skorer'de yer alan habere göre; astım hastalığı yüzünden içerisinde WADA’nın (Dünya Anti Doping Ajansı) listesinde yer alan yasaklı maddenin bulunduğu ilacı özel izinle kullanan Atiba, futbola veda etmek zorunda kalmamak için virüsten uzak durmaya çalışıyor.

Atiba ailesiyle vakit geçiriyor

Salgına yakalanıp iyileşenlerin bazılarında akciğer hasarı kaldığı için, liglerin askıda olmadığı dönemde büyük tedirginlik yaşayan Atiba bugünlerde deyim yerindeyse kendini karantinaya aldı. Evinden hiç çıkmayan ve çocuklarıyla vakit geçiren, aynı zamanda bireysel antrenmanlar yapan deneyimli oyuncu, beslenme ve uyku düzenine de çok dikkat ediyor.

Tüm tedbirler devrede

Tüm tedbirler devrede

Planladığı zamandan önce futboldan kopmamak için yoğun çaba harcayan Atiba, aldığı tedbirlerle bu kez koronavirüsten mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalışıyor.

Atiba koronaya yakalanırsa futbola geri dönemez

Siyah-beyazlı oyuncu, uzmanların, yaşlıların dışında kronik rahatsızlığı olan diğer yaş gruplarının da risk altında olduğunu söylemesi nedeniyle maksimum düzeyde tüm tedbirleri uyguluyor. Atiba'nın koronavirüse yakalanmasının ardından futbola dönmesinin imkansız olduğu da uzmanlar tarafından belirtiliyor. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler