Atiba taraftarıyla buluştu

20.02.2020 - 17:54 | Son Güncellenme: 20.02.2020 - 14:54

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Atiba Hutchinson, taraftarla buluştu. Hayranlarıyla yemek yiyen tecrübeli futbolcu, merak edilen soruları yanıtladı.

Beşiktaş'ın Youtube kanalında yayınlanan videoda taraftarlar, Beşiktaş orta sahasının önemli ismi Hutchinson ile yemek yedi. Bu sezon çıktığı 21 maçta 4 gol, 4 asist ile takımına katkıda bulunan tecrübeli oyuncu, yemek sırasında taraftarlardan gelen soruları cevapladı.

Atiba, Beşiktaş'ta devam etmek istiyor mu?

Futbolculuk kariyerinin sonlarında olan 37 yaşındaki oyuncu taraftardan gelen futbol hayatını noktaladıktan sonra da burada devam etmek ister mi sorusuna cevap verdi. Kulüple görüşüldüğünü belirten Atiba, kafasında böyle bir fikrin olduğunu fakat 1-2 sene daha gidişata bakıp, karar vereceğini belirtti. Kesin bir şeyin olmadığını vurgulayarak bir ihtimalin olduğunu, karısının ve çocuklarının buraya aşık olduğunu söyledi.

Trabzonspor maçı

Trabzonspor maçıyla ilgili konuşan Atiba Hutchinson, "Trabzon maçları her zaman zevkli geçiyor" dedi.

Kanada'dan maçlara gelen oluyor mu?

Kanada'da futbolun çok izlenmediğini, bu nedenle maçına gelen Kanadalı birini hiç görmediğini söyleyen yıldız, "Kanada'da yaşayan biri futbol izlemek istiyorsa İngilte'ye gidiyor"dedi.

 

Senin için hazırladığımız haberler