Atiba'dan Beşiktaş'a yeni yıl hediyesi

Ali Bozkurt
30.12.2021 - 21:51 | Son Güncellenme: 30.12.2021 - 22:51

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda Beşiktaş sahasında Altay ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi kazanıp tur atlayan taraf ise Beşiktaş oldu. İşte maçın özeti ve daha fazlası...

Atiba'dan Beşiktaş'a yeni yıl hediyesi

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Beşiktaş, İzmir ekibi Altay'ı konuk etti. Ev sahibi takım 1-0 galip gelerek adını son 16 turuna yazdırmayı başardı.

Atiba turu aldı

Beşiktaş, Altay karşılaşması maçın 60. dakikasına kadar 0-0 beraberlikte gidiyordu. Beşiktaş'tan Atiba sahneye çıkarak Beşiktaş'a hem galibiyeti hem turu getirdi.  Josef de Souza'nın dar açıdan çektiği şut kaleci Cihan'dan döndü. Dönen topu ise filelere Atiba gönderdi.

İlk yarısı beraber bitti

 Ziraat Türkiye Kupası 5. Turu’nda Beşiktaş sahasında Altay ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı 0-0 berabere sona erdi. İlk yarıda iki tehlikeli atak oldu. 15. dakikada ceza yayından Oğuzhan Özyakup’un pasında ceza sahası içi sağ tarafında topla buluşan Michy Batshuayi’nn rakibini geçerek yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci Cihan Topaloğlu’nda kaldı. 21. dakikada ise Oğuzhan Özyakup’un sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda defanstan seken topu ceza yayı sağ tarafında alan Güven Yalçın’ın vuruşunda meşin yuvarlak kalenin solundan dışarıya gitti.

Sarı Kart 

Karşılaşmanın ilk yarısında Beşiktaş'tan Umut Meraş sarı kart görürken, Altay'dan da  Ceyhun Gülselam sarı kart gördü. 

Senin için hazırladığımız haberler