Atiba'dan Fenerbahçe vurgusu! 'Derbi öncesi önemli bir galibiyet'

21.11.2020 - 21:23 | Son Güncellenme: 21.11.2020 - 21:23

Son dakika spor haberleri... Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş, Başakşehir'i 3-2 mağlup etti. Asist ve golüyle galibiyetin mimarlarından olan Atiba Atiba Hutchinson, karşılaşmanın ardından Bein Sports'a açıklamalarda bulundu. İşte Atiba'nın maç sonu açıklamaları...

Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş, kendi evinde Başakşehir'i 3-2 mağlup etti. 1 gol 1 asistlik performansıyla galibiyetin mimarlarından olan Atiba Hutchinson, Fenerbahçe derbisi öncesi alınan bu galibiyetin önemini vurguladı. 

Hem kendisinin hem de takım arkadaşlarının performanslarının iyi olduğunu söyleyen Kanadalı futbolcu, ''Özellikle ilk yarıda istediklerimizi yaptık. İkinci yarıda biraz daha fazla pozisyon verdik. Oyunu önde oynamayı erken bıraktık. İlk yarıda 2-0'ı yakalayıp içeri girmek özgüven verdi. 3-0'dan sonra da önde kalamayınca rakip üzerimize geldi ve golleri buldular. Güzel bir birliktelik mesajı verdik. Fenerbahçe maçı öncesi önemli bir galibiyet oldu'' dedi.

''Larin çok tehlikeli bir oyuncu''

Atiba, ligde 5 gol atan ve Başakşehir karşısında golü bulan Cyle Larin hakkında ise, ''Larin için de mutluyum. Takım için katkı sağlıyor çok tehlikeli bir oyuncu. Onun formda olması bize olumlu yansıyor'' şeklinde konuştu.

Takım olarak iyiye gittiklerini söyleyen Beşiktaş kaptanı, ''Milli aradan sonra ilk maçı oynadık bunu devam ettirmeliyiz. Sevginin karşılığına minnettarım sahada olduğum sürece elimden geleni yapacağım'' diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler