Atiba'dan hakeme: "Faul yaptığıma karar vermiş ama..."

08.05.2021 - 23:26 | Son Güncellenme: 08.05.2021 - 23:32

Beşiktaş'ın Kanadalı futbolcusu Atiba Hutchinson, 3-1 yenildikleri Galatasaray maçının ardından konuştu. Atiba, hakemler için ne dedi? İşte derbi sonrası açıklaması...

Atiba'dan hakeme: "Faul yaptığıma karar vermiş ama..."

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş kaptanı Atiba Hutchinson, 3-1 kaybettikleri Galatasaray maçının ardından beIN Sports'a değerlendirmelerde bulundu. Atiba, başlarını öne eğmeyeceklerini ifade etti. Atiba, faul pozisyonu için de konuştu. 

"4 puan bizi şampiyon yapar"

Siyah-beyazlı futbolcu maçla ilgili değerlendirmesinde, "Sezonun sonu yaklaşıyor. Böylesine önemli bir derbiden 3 puan almak istedik ama başaramadık. Çok dengeli görüntü çizemedik. 3 puana inanmıştık ama yapamadık. Oynanmamış 2 maç var, 4 puan bizi şampiyon yapar. Başımızı öne eğmeyeceğiz. Böyle maçlardan sonra başını öne eğmek kolaydır ama bunu yapmayacağız" ifadelerini kullandı.

"Hakem biraz kolay verdi"

Önlerine umutlu baktıklarını belirten Atiba, "Elimizden geleni yapacağız. Bu maçı geride bırakıyoruz, salı gününden itibaren galibiyetlere devam etmek istiyoruz. Hakem faul kararını verdi. Benim faul yaptığıma karar vermiş. Biraz kolay verdi. Pozisyonun tekrarını da izlemedim. İlk yarı bitmeden hemen önce vermesi kötü oldu biraz" açıklamasında bulundu.

Karagümrük maçında cezalı

Bu arada, karşılaşmanın 44. dakikasında Atiba'nın Falcao'ya yaptığı hareket sonrasında hakem Cüneyt Çakır penaltı noktasını gösterirken, Kanadalı oyuncuyu da sarı kart göstermişti. Atiba, Karagümrük maçında sahada olmayacak. 

Senin için hazırladığımız haberler