Atiba'nın kardeşi Batshuayi'ye isyan etti, Cenk Tosun'u çağırdı

Akın Ungan
22.01.2022 - 17:34 | Son Güncellenme: 22.01.2022 - 17:47

Beşiktaş'ın gol sıkıntısını tam olarak çözemeyen Michy Batshuayi'ye Atiba Hutchinson'ın kız kardeşi Toyaa Hutchinson da isyan etti. Toya, Twiter hesabından Cenk Tosun'a "Eve geri dön" çağrısı yaptı. Bu paylaşım Beşikaşlı taraftarlardan çok büyük destek gördü.

Atiba'nın kardeşi Batshuayi'ye isyan etti, Cenk Tosun'u çağırdı
Detaylar geliyor...

AJANSSPOR-HABER

Beşiktaş, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kalırken, bir çok gol pozisyonundan yararlanamadı. Siyah beyazlılar, sezon başından bu yana net bir golcü sıkıntısı çekiyor. Son haftalarda biraz kımıldasa da Michy Batshuayi, Vincent Aboubakar'ın boşluğunu bir türlü dolduramadı. Maltatya'daki 2 puanlık kayıp Atiba Hutchinson'un kız kardeşini de isyan ettirdi.

Taraftardan Toyaa'ya büyük destek

Toyaa Hutchinson, Twitter hesabından Cenk Tosun'a Beşiktaş'a dönmesi çağrısı yaptı. Toyaa, geçen sezonun devre arasında da kiralık olarak gelen ama yaşadığı sakatlıkla sezonu kapatan Beşiktaş'ın eski golcüsü için İngilizce "Come back home Cenk Tosun (Eve geri dön Cenk Tosun)" mesajını paylaştı. Toyaa, mesajına Cenk Tosun'u da etiketledi.
Binlerce beğeni ve yüzlerce yorum alan Toyaa Hutchinson'un Cenk Tosun paylaşımında siyah beyazlı taraftarlar da aynı temenniyi paylaştı.

Premier Lig'e iyi başladı ama devamı gelmedi

Sakatlığı geçmesine karşın Cenk Tosun, Premier Lig ekibi Everton'da çok fazla süre alamıyor. Tosun, bugüne kadar bir lig maçında 6 dakika ve bir de FA Cup maçında 3 dakika oynayabildi. 2017-18 sezonun devre arasında 22 milyon Euro karşılığında Everton'a Beşiktaş'tan giden 30 yaşındaki Cenk Tosun, iyi bir başlangıç yapsa da sonrasında sık sık teknik adam değiştiren İngiliz kulübünde istediği çizgiyi bir türlü yakalayamadı.

Sezon sonu serbest kalıyor

Oyuncu 2020'de üç ay da Crystal Palace'ta kiralık olarak yer aldı ve sadece 5 maçta forma giydi. Tosun toplam 65 Premier Lig maçına çıkarken 12 gol atıp, 6 da asist yaptı. Beşiktaş ile 3 Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Cenk Tosun, siyah beyazlı taraflar tarafından çok seviliyor. Bakalım yönetim, sezon sonu Everton ile sözleşmesi sona erecek ve serbest kalacak olan Tosun'u yeniden takıma getirecek mi? Beklentileri tam karşılayamayan Michy Batsuayi, Beşiktaş formasıyla toplam 25 maçta 9 gol atarken 4 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler