Atiba'ya yılın futbolcusu kupası verildi

10.08.2017 - 15:00 | Son Güncellenme: 10.08.2017 - 15:00

AJANSSPOR ÖZEL - Beşiktaş taraftarının rekor bir katılım sonucu yılın futbolcusu seçtiği ve siyah beyazlıların en çok sevdiği futbolculardan Atiba "Şampiyon olacağız"dedi. Beşiktaş Medya Grup Başkan Yardımcısı gazeteci Onur Baştuğ'a konuşan Atiba, 3. Şampiyonluğunda kazanacaklarına takım arkadaşlarıyla birlikte inandıklarına dair iddialı bir açıklama yaptı.


Rekor katılım
Beşiktaş Medya Grup Geleneksel Yılın Futbolcusu Kupası'nın bu yıl 10.'su yapıldı. Beşiktaş camiası tarafından en prestijli kupa olarak tanımlanan yarışma için 40 gazeteci Atiba Querasma Oğuzhan Talisca Adriano ve Cenki aday gösterdi.  Adaylar sezon sonunda taraftarların oylamasına sunuldu. Ankete bugüne kadar yapılan en çok katılım gerçekleşti. Bir rekor kırıldı.

"Bu yıl da şampiyon biziz"
Atiba bu sevgiye layık olmak için çalışacağını söylerken, Beşiktaş'ın müthiş bir taraftara sahip olduğunu vurguladı ve "Beşktaş bu yllda Şampiyon olacak" şeklinde oldukça iddialı bir açıklama yaptı.

Yılın futbolcusu seçildi kupayı aldı
Beşiktaş Medya Grup @besiktascomtr sosyal medya kurumsal hesaptan yapılan ankete rekor sayıda 24.698 kişi -Taraftar oy vererek katıldı. Oyların yüzde 47'sini alarak 2016-2017 sezonu yılın futbolcusu Atiba oldu.

Camianın en prestijli ödülü
Geleneksel Yılın Futbolcusu Kupası Beşiktaş Medya Grup Başkan Yardımcısı Onur Baştuğ tarafından verildi Ayrıca Beşiktaşlı ressamlar Buğurcan Baştuğ ve Nihat Evren Derman yaptıkları özel Atiba tabloları hediye ettiler.
Geçtiğimiz sezonlarda yılın futbolcusu kupalarını; Tayfur, Sergen, Bobo, Delgado, Tello, Querasma,Fernandes,Necip, Oğuzhan

Senin için hazırladığımız haberler