Atiker Konyaspor'dan kongre ve Beşiktaş açıklaması!

16.02.2018 - 14:11 | Son Güncellenme: 16.02.2018 - 14:11

Atiker Konyaspor'dan kongre ve Beşiktaş açıklaması!

Atiker Konyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ahmet Baydar, Beşiktaş ile Spor Toto Süper Lig’in 22.haftasında oynayacakları maç öncesi değerlendirmelerde bulundu. Puan ya da puanlar almak istediklerini ifade eden Baydar, yeni transferlerin takıma katkısı ve kongre kararı alınıp alınmayacağına da değindi.

Radyospor’da yayınlanan Haber Aktif programında İlker Koç ve Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Baydar’ın açıklamalarından Ajansspor’un derledikleri şu şekilde;

“İdeale yakın bir kadroyla sahaya çıkacağız, kazanmak istiyoruz”

Biz Beşiktaş maçına ideale yakın bir kadroyla çıkacağız. Puan ya da puanlar kazanmak istiyoruz. Beşiktaş’ın önemli bir maçı var. Bu açıdan kendimizi şanslı sayıyoruz. Tüm rakiplerimizden olduğu gibi Beşiktaş’tan çekinmiyoruz. Taraftarlarımızın önünde kazanmak ve 3 puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Teknik heyetin tercih edeceği kadroya bağlı bir durum. Futbolcuların bu maçtaki motivasyonu önemli. Biz öyle veya böyle kendi sahamızda olmanın avantajını kullanmak istiyoruz. Amacımız bu.

“Gol yollarındaki sorunu çözdüğümüzü düşünüyorum”

Üçüncü bölgemizde sıkıntı vardı. Güzel oyunlar ortaya koysak da gol sıkıntımız vardı. Biz ciddi anlamda ofansif hatta takviye yaptık. Bu sorunu çözdüğümüzü düşünüyoruz. Aldığımız isimler golcü oyuncular. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Alanyaspor maçı bizim çıkış maçımızdı. Hakikaten zor bir maç oldu. Stres altındaydık. Fakat; kazandık ve ihtiyacımız olan bir 3 puan aldık. Hedefimiz seriyi devam ettirmek.

“Hedefimiz üst sıralara tırmanmak”

Konyaspor şu anki yerini hak etmiyor. Bulunduğumuz nokta elbette hoş değil. Teknik heyetimiz ve yönetimimizin ilk 10’un üzerine doğru tırmanışa geçmek istiyor. Kazanarak devam etmek ve üst sıralara doğru gitmek istiyoruz. Son maçlarda aldığımız sonuçlar ortada. Jahovic ve Eto’o katkısını arttıracaktır. Volkan henüz hazır değil. O da katkı verecektir. Yatabare ise şanssızlık yaşadı. Tüm oyuncularımızın katkısı puan anlamında bize yansıyacaktır diye düşünüyorum.

“Hakemlerden ayrıcalık beklemiyoruz, adalet istiyoruz”

Sezon başından beri ciddi haksızlıklara maruz kaldık. Şanssızlıklar da yaşadık. Bir dosya haline getirip baktığımız zaman mağdur olduğumuzu düşünüyoruz. Biz adaletli bir yönetim olsun istiyoruz. Yetkililere de çağrıda bulunduk. Maçlarımızı da yönetecek hakemlere de çağrıda bulunmak istiyorum. Hiçbir ayrıcalık istemiyoruz.

Özdilek’in Beşiktaş’a karşı mücadele etmesi

Mehmet Özdilek hocamız Beşiktaş’a uzun yıllar hizmet etti. Profesyonel bir teknik adam. İnşallah hocamızla birlikte 3 puanı alacağız.

Konyaspor kongre yapacak mı?

Yakın zamanda kongre kararımız yok. Konyaspor’un bulunduğu durumdan hızlı şekilde kurtulması gerek. Genel Kurul gibi bir karar, Konyaspor’u sıkıntıya sokar diye düşünüyoruz. Yakın zamanda öyle bir durum yok. Zamanı gelince olabilir. Fakat; şu anda öyle bir düşüncemiz olmadığını sizlerin aracılığıyla söylemek istiyorum.

YASAL UYARI : BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFINDAN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ.

Senin için hazırladığımız haberler