Atilla Özmen'den özel açıklamalar!

05.03.2017 - 02:19 | Son Güncellenme: 05.03.2017 - 02:19

Balıkesirspor file bekçisi Atilla Özmen, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.
AJANSSPOR ÖZEL-

"Bu şehrin çocuğuyum"

"İki kötü hafta sonu sonrasında Göztepe deplasmanına gitmiştik. Çok zor bir maçtı Göztepe'nin oynadığı oyun bakımından, olduğu konum bakımından, kazandığı puan ya da puanlar bakımından. Kaleyi devralmamı bayrak yarışı olarak düşünüyorum, hocamız böyle bir göreve beni layık gördü. Ben de Göztepe maçı ile birlikte oynamaya başladım. Benim için iyi geçti. İnşallah çok daha iyi performans sergilerim. Balıkesirspor'un ben de yeri çok farklı çünkü ben bu şehrin çocuğuyum. Taraftarın içinden gelen bir insanım bir nevi bu beni daha çok motive ediyor, daha çok konsantre ediyor, daha çok kendimi işime vermemi sağlıyor"

 "Şu anda maddi sıkıntımız yok"

"Çoğu kulüpte maddi sıkıntılar yaşandı. Sezonun başında da böyle bir sıkıntımız vardı. Sıkıntıları hep birlikte aştık. Takımda belli bir yaprak dökümü oldu. Ondan sonra rahatlamaya başladık. Yönetim kurulumuz yardımcı oldu. 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında ülkenin genelinde bir sıkıntı vardı. Ama şu anlık maddi bir sıkıntımız gözükmüyor.

"Kaostan kurtulduk"

Kendi aramızda bir sürü toplantı gerçekleştirdik bu yaprak dökümlerinden sonra. Takıma sahip çıkan ağabeylik yapan çok güzel insanlar var. Kaptanımız Burak Çalık gibi Nizamettin Çalışkan gibi. Yabancı oyuncularımız da sahiplendiler kulübü. Bu kaostan öyle kurtulduk. İstatistiklere baktığımızda kendi oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Karşı takımın oyun oynamasına izin veriyoruz kendimiz oyun oynuyoruz. Karşı takıma karşılık bir taktik geliştirmiyoruz. Kendi oyunumuzu sahaya döktüğümüzde bu da güzel oyun olarak sahaya yansıyor. İstatistiklere bakıldığında Balıkesir'in ne denli içine kenetlenmiş bir takım olduğunu herkes görebilir"

"Hedefimiz 4 puan"

Aslında Göztepe maçına bakarsak play-off yarışının içerisine girmeye çalışıyorduk. 3 haftada 7 puan alınca bu bizimde bakış açımızı değiştirdi. Futbol haftalık haftalık günlük günlük değişebiliyor. Önümüzde bir Malatyaspor maçı var, Sivasspor deplasmanımız var. Alacağımız puanı 4 puan olarak düşünürsek ikinciliği kovalamayı düşünüyoruz. Yukarıdaki rakiplerimizde hep birbirleriyle oynayacaklar"

"Taraftar takıma güveniyor"

"Bir Bandırmaspor maçı oynadık. Balıkesir şehri için Bandırma maçı çok önemli bir maçtı. Derbi niteliğinde. Maçtan bir gün önce taraftarımız tesislere geldi.Maça giderken uğurladılar. Taraftar takıma şu anda çok güveniyor. Balıkesir tam futbol şehri. Alınan her puandan sonra tribünlerin dahada dolduğunu görüyoruz. Önümüzde oynayacağımız maçlarda şehir daha çok kenetlenip, daha çok bize destek olacağını düşünüyorum. Yeni Malatyaspor iyi bir takım. Ama bizde iyi bir takımız"

"Baba olmak..."

Baba olmak unutulmaz derecede güzel bir duygu. İnsanın hayata bakış açısı değişiyor. Allah herkese böyle güzel bir duyguyu nasip etsin. İnşallah vatana ve milleti hayırlı bir evlat olarak büyür"

YASAL UYARI : Bu haber ajansspor.com   tarafından yazılmıştır. Kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

Senin için hazırladığımız haberler