Atilla Türker: Lucescu, Erol'u izlemeye Hollanda'ya gitmemiş!

15.11.2017 - 09:43 | Son Güncellenme: 15.11.2017 - 09:43

Atilla Türker: Lucescu, Erol'u izlemeye Hollanda'ya gitmemiş!

A Milli Takım'a seçilen Erol Erdal Alkan skandalı bitmiyor! Arnavutluk karşılaşması sonrası “Erol’un Dordrecht maçını izledim” dediği için Hollanda’ya gittiği algısı oluşan Lucescu, dün TFF yetkilileri ile bir araya geldi. 

Rumen teknik adam, “Altyapı antrenörlerimiz bana 4 futbolcu önerdi. Ben de bu futbolcuların maçlarını scout sistemi ile ekrandan izledim. Aralarından en çok Erol’u beğendim” dedi!

Gazete Habertürk'ten Atilla Türker'in haberine göre A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu’nun, Erol Erdal Alkan’ı seyretmek için Hollanda’ya gitmediği, ekrandan izleyerek kadroya çağırdığı ortaya çıktı. 

Arnavutluk maçı sonrası “Erol’un Dordrecht maçını izledim” şeklinde konuştuğu için Hollanda’ya gittiği algısı oluşan Lucescu, dün federasyon yetkilileriyle yaptığı görüşmede, “Altyapı antrenörlerimiz bana 4 futbolcu önerdi." 

"Ben de bu futbolcuların maçlarını scout sistemi ile ekrandan izledim. Aralarından en çok Erol’u beğendim” dedi.

Lucescu ayrıca, “Ben hiçbir zaman ‘Hollanda’ya gittim’ demedim. Federasyon bünyesinde bulunan teknik adamlarla yaptığım görüşmeler neticesinde bana bazı isimler önerildi. 

A Milli Takımımız’a yeni isimler kazandırmak istediğim için bu genç oyuncuları izleme gereği duydum. Scout sistemiyle izledim. Erol’un çok iyi bir fiziği bulunuyor. Yarınlarda bize çok faydalı olabilir. Bu bakımdan kadroya aldım” şeklinde konuştu. (HTSpor)

Senin için hazırladığımız haberler