Atletico Madrid’in Joao Felix planı!

18.05.2019 - 18:14 | Son Güncellenme: 18.05.2019 - 18:14

Benfica’nın 19 yaşındaki genç futbolcusu Joao Felix, bu sezon takımla gösterdiği performanslarla Avrupa’daki büyük kulüplerin ilgisini hemen çekmişti. Birçok büyük Avrupa kulübünün transfer listesine giren Felix’in serbest kalma bedeli ise dudak uçuklatıyor.

Bedeli el yakıyor!

Portekiz ekibi, Joao Felix’in serbest kalma bedelini sezon ortasında 120 milyon € olarak belirlemişti. Ancak buna rağmen Avrupa’daki dev kulüpler ilgilerini sürdürmeyi devam ettiriyor. Genç futbolcuyla ilgilenen kulüplerden bazıları Manchester United, Manchester City ve Borussia Dortmund olurken, İspanya’dan Atletico Madrid de Felix’i takıma katmak istiyor.

Griezmann formülü

Marca’nın haberine göre Felix’in serbest kalma bedelinin yüksek olması Atletico Madrid’i hoşnut etmese de Madrid bu durumu da çözme yolunu buldu. Öncelik olarak fiyatı 120 milyon €’dan 96 milyon €’ya düşürmeyi deneyecek olan Madrid ekibi, daha sonrasında Antoine Griezmann’ın satışından elde edeceği parayla Joao Felix transferini bitirmeyi düşünüyor.

Hem ligde hem Avrupa’da

19 yaşındaki genç futbolcu bu sezon Benfica formasıyla ligde 25 maça çıkarken, bu 25 maçta ise 14 gol ve 7 asist üretmeyi başardı. Ayrıca UEFA Avrupa Ligi’nde de takımının formasını giyen Felix, burada ise 6 maçta 3 gol kaydetmişti.

AJANSSPOR – DIŞ BASIN

Senin için hazırladığımız haberler